arkadaşlar buradan alışveriş yapmak istıyorum.
bu siteden daha önce alışveriş yapan birileri varsa ve düşüncelerini paylaşırsa sevinirim
bu siteden daha önce alışveriş yapan birileri varsa ve düşüncelerini paylaşırsa sevinirim
yanılıyorsunuz ist.bilişim hakkındaki en önemli şikayet stokta olmayan malı varmış gibi göstermeleri illaki aramanın gerekmesi...hepsiburada stokta olmayanı peşinen yazıyor zaten.turkuazxyz' Alıntı:Hepsiburada.com dan kat ve kat iyidir.Alışveriş yapmadım ama bir keresinde ttnet in kampanya ile verdiği asus marka bilgisayarı peşin para satın almak isteyen birisi için alacağım laptoba sadece bu sitede rastladım.Stok durumu için telefon açın diyordu.Ben mail ile stok durumunu sordum.Beni telefonla hemen aradılar ellerinde olmadığını başka ürünlerini inceleyebileceğimi söylediler.O yüzden sevdim bu firmayı.Hepsiburada.com olsa idi emin olun stokta olmadığı halde süper hızlı gönderi etiketi ile satıp 40 günde alamayıp en sonunda başka bir ürünle değiştirmek zorunda kalırdınız.
ilon' Alıntı:yanılıyorsunuz ist.bilişim hakkındaki en önemli şikayet stokta olmayan malı varmış gibi göstermeleri illaki aramanın gerekmesi...hepsiburada stokta olmayanı peşinen yazıyor zaten.turkuazxyz' Alıntı:Hepsiburada.com dan kat ve kat iyidir.Alışveriş yapmadım ama bir keresinde ttnet in kampanya ile verdiği asus marka bilgisayarı peşin para satın almak isteyen birisi için alacağım laptoba sadece bu sitede rastladım.Stok durumu için telefon açın diyordu.Ben mail ile stok durumunu sordum.Beni telefonla hemen aradılar ellerinde olmadığını başka ürünlerini inceleyebileceğimi söylediler.O yüzden sevdim bu firmayı.Hepsiburada.com olsa idi emin olun stokta olmadığı halde süper hızlı gönderi etiketi ile satıp 40 günde alamayıp en sonunda başka bir ürünle değiştirmek zorunda kalırdınız.
Sözümü geri alıyorum!.. En son yaptığım alışverişten dolayı çok sıkıntı çıkardılar. İki ürün sipariş verdim. Biri geldi diğeri ben aradıktan sonra geldi. Gelen ürün yanlış (kasıtlı da olabilir) gönderildi. Ürünü tekrar gönderdim, bu kez de takibini yapmadılar. Mail atıp haber bekledim ama nafile. Defalarca aramama rağmen ürün sonunda geldi ama güvenim kalmadı.myumlu' Alıntı:Led tv ve projeksiyon cihazı aldım. Fiyatlar diğerlerine göre çok uygun. Bir sorun yaşamadım..