alibaba37' Alıntı:İstanbul-Pendik de bugün kesin listeler açıklandı 33 okul ilkokul olmuş.ALLAH sonumuzu hayr etsin. Müdüre öğrenci sayısı az olsun fazla olsun bu iş olacak demişler![]()
![]()
Crespo467' Alıntı:alibaba37' Alıntı:İstanbul-Pendik de bugün kesin listeler açıklandı 33 okul ilkokul olmuş.ALLAH sonumuzu hayr etsin. Müdüre öğrenci sayısı az olsun fazla olsun bu iş olacak demişler![]()
![]()
Bizim okulumuz ilkokul oldu, branş öğretmenleri için başka bir okul seçilmiş oraya gideceksiniz demişler ama kademeli olarak. Sonuç olarak kimse neyin nasıl olacağını hala bilmiyor...
Sonumuz özellikle benimki iyice iç karartıcı bir hal almaya başladı...
supervisor_52' Alıntı:BT öĞRETMENLERİ İLE İLGİLİ BAŞKA BİR OKULA GİTME LİSTEDE OLMADIĞINA GÖRE BT ÖĞRETMENLERİ KENDİ OKULLARINDA KALACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR. BT SINIFI VARSA BTR GÖREVİNE DEVAM EDER. KADRO VEYA BAŞKA BİR ÇÖZÜM BULUNANA KADAR.
gzegen' Alıntı:iyide bizim gorevlendirmeler var btrler 28 ine kadar okul degisirsek mantiken btrde iptal olmuş olmazmi![]()
benim bildiğim bu geçişler zorunlu olarak yapıldığı için isteğe bağlı il içi ve il dışı atamaları etkilemez diye biliyorum sayın hocam.gzegen' Alıntı:peki yeni okula gidince üc yil beklemek zorundami kalacagiz yoksa il disi yada il ici atamalarda 3 yili benim gibi dolanlar atama isteyebilecekmi
artık o size bağlı hocam artık ben btr olmak istemiyorum diyorsanız hemen paazartesinden itibaren yeni okulunuza geçerek btr yi iptal ettirebilrsiniz.gzegen' Alıntı:o zaman nasil bir strateji izlenmeli direk seminer donemi yeni okula gecip btr mi iptal ettirelim yoksa btr bitinceye kadar btr olup 15 günlük süre dolmasina yakinmi yeni okula gecelim.
HASGUL' Alıntı:Arkadaşlar ben de Fatih ilçesindeyim. Kadromun bulunduğu okul ilkokul oldu.5 gün lisedeyim kendi okuluma hiç gitmiyorum ama bugün oradaydım müdürle de görüştüm hiç bir şey demedi kararname falan. Tam olarak ne olacak şimdi. İl içini bekliyorum tayin istiycem. Nerden çıktı bu şimdi ya((
HASGUL' Alıntı:Arkadaşlar ben de Fatih ilçesindeyim. Kadromun bulunduğu okul ilkokul oldu.5 gün lisedeyim kendi okuluma hiç gitmiyorum ama bugün oradaydım müdürle de görüştüm hiç bir şey demedi kararname falan. Tam olarak ne olacak şimdi. İl içini bekliyorum tayin istiycem. Nerden çıktı bu şimdi ya((