istanbul okul dönüşümleri..

Kodla Büyü
günaydın... dün gelen müfettişe durumu sordum...bana su akar yatağını bulur dedi....hiç hevesim yok herkes günü kurtarma derdinde....

Hocam var mı bir gelişme. Nasıl bir çözüm buldular acaba merak ettim. İyi çalışmalar

İstanbul-Pendik de bugün kesin listeler açıklandı 33 okul ilkokul olmuş.ALLAH sonumuzu hayr etsin. Müdüre öğrenci sayısı az olsun fazla olsun bu iş olacak demişler:o :o

alibaba37' Alıntı:
İstanbul-Pendik de bugün kesin listeler açıklandı 33 okul ilkokul olmuş.ALLAH sonumuzu hayr etsin. Müdüre öğrenci sayısı az olsun fazla olsun bu iş olacak demişler:o :o

Bizim okulumuz ilkokul oldu, branş öğretmenleri için başka bir okul seçilmiş oraya gideceksiniz demişler ama kademeli olarak. Sonuç olarak kimse neyin nasıl olacağını hala bilmiyor...
Sonumuz özellikle benimki iyice iç karartıcı bir hal almaya başladı...

Crespo467' Alıntı:
alibaba37' Alıntı:

Bizim okulumuz ilkokul oldu, branş öğretmenleri için başka bir okul seçilmiş oraya gideceksiniz demişler ama kademeli olarak. Sonuç olarak kimse neyin nasıl olacağını hala bilmiyor...
Sonumuz özellikle benimki iyice iç karartıcı bir hal almaya başladı...

ve bunun üstüne birde norm girisi yapilsin deniyor.

BT öĞRETMENLERİ İLE İLGİLİ BAŞKA BİR OKULA GİTME LİSTEDE OLMADIĞINA GÖRE BT ÖĞRETMENLERİ KENDİ OKULLARINDA KALACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR. BT SINIFI VARSA BTR GÖREVİNE DEVAM EDER. KADRO VEYA BAŞKA BİR ÇÖZÜM BULUNANA KADAR.

supervisor_52' Alıntı:
BT öĞRETMENLERİ İLE İLGİLİ BAŞKA BİR OKULA GİTME LİSTEDE OLMADIĞINA GÖRE BT ÖĞRETMENLERİ KENDİ OKULLARINDA KALACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR. BT SINIFI VARSA BTR GÖREVİNE DEVAM EDER. KADRO VEYA BAŞKA BİR ÇÖZÜM BULUNANA KADAR.

sayın hocam bu liste elimize ulaştığında ilçemizdeki şube müdürüne durumu sordum.. kendisi sizin tahmininizin aynısını söyledi.. "sizin kadronuz kendi okulunuzda kalacak, formatör görevine devam edeceksiniz, dert etme sen onu" dedi.. yazık, garibin formatörlüğün kaldırıldığından bile haberi yok.. fakat bu tamamen kendi düşüncesinden ibaret, kesin - resmi bir şey değil.. uygulama bu şekilde olursa bile çözüm değil maalesef.. kalıcı bir çözüm şart!

pendikde 1 ay icinde kararnamelerin gelecegi ve ortaokulu ilkokul olanlarin yani branscilarinin dönüsümdeki yeni okullarina kadrolarin alinacagina dair soylentiler var.

Genelge de şöyle bi ibare var. Okulu ilkokul olan öğretmenler ilişkilendirildikleri okula atanırlar. Sonrasında norm fazlası olanlar hizmet puanına göre boş okula gönderilir tarzı bişi. Benim burdan anladığım şu: Ortaokula toplu halde geçilecek (tercih yaparak) eğer norm fazlası olursak da hizmet puanı az olan gönderilecek ama nereye gidebilir orası muamma... Çünkü bilindiği üzere boş yer yok bizim bölümde napcaklar meraktayım.

http://www.egitimmevzuat.com/index.php/ ... meler.html

istanbulda dönüşüm sonucu tayinlerin kararnameleri okullara yollanmış. 14 haziranda ilişik kesilecekmiş

iyide bizim gorevlendirmeler var btrler 28 ine kadar okul degisirsek mantiken btrde iptal olmuş olmazmi :)

gzegen' Alıntı:
iyide bizim gorevlendirmeler var btrler 28 ine kadar okul degisirsek mantiken btrde iptal olmuş olmazmi :)

aynen öyle olması gerekiyor.

ben norm fazlası tayin oldum btr iptal oldu.

galiba böylesi daha iyi olacak

okulu aradim gelen giden yok artik bisi cikarsa liseden izin alir gider hallederiz.

bende ortaokuldayim zaten ama lisede btr oldugum icin ortaokula gidemiyorum dolayisi ile kararnameler geldimi gelmedimi diye ara ara okulu ariyorum

bağcılara da geldi kararnameler. bende bügün imzaladım. 15 gün içinde yeni okula gidip başlamam gerekiyormuş, artık yeni okula başlayınca gidip bide bt rehberliğini iptal ettirecem.

peki yeni okula gidince üc yil beklemek zorundami kalacagiz yoksa il disi yada il ici atamalarda 3 yili benim gibi dolanlar atama isteyebilecekmi

gzegen' Alıntı:
peki yeni okula gidince üc yil beklemek zorundami kalacagiz yoksa il disi yada il ici atamalarda 3 yili benim gibi dolanlar atama isteyebilecekmi
benim bildiğim bu geçişler zorunlu olarak yapıldığı için isteğe bağlı il içi ve il dışı atamaları etkilemez diye biliyorum sayın hocam.

o zaman nasil bir strateji izlenmeli direk seminer donemi yeni okula gecip btr mi iptal ettirelim yoksa btr bitinceye kadar btr olup 15 günlük süre dolmasina yakinmi yeni okula gecelim.

Arkadaşlar ben de Fatih ilçesindeyim. Kadromun bulunduğu okul ilkokul oldu.5 gün lisedeyim kendi okuluma hiç gitmiyorum ama bugün oradaydım müdürle de görüştüm hiç bir şey demedi kararname falan. Tam olarak ne olacak şimdi. İl içini bekliyorum tayin istiycem. Nerden çıktı bu şimdi ya:(((

gzegen' Alıntı:
o zaman nasil bir strateji izlenmeli direk seminer donemi yeni okula gecip btr mi iptal ettirelim yoksa btr bitinceye kadar btr olup 15 günlük süre dolmasina yakinmi yeni okula gecelim.
artık o size bağlı hocam artık ben btr olmak istemiyorum diyorsanız hemen paazartesinden itibaren yeni okulunuza geçerek btr yi iptal ettirebilrsiniz.
seminer zamanında btr ile normal öğretmenlik arasındaki farklar,
btr olursanız haftada 18 saat ekdersinizi almaya devam edersiniz. (İstanbul için btr görv süresi 30 haziranda bitiyor )
seminer zamanında idarenin tutumu önemlidir, btr olan öğretmeni isterlerse 12'den sonra okulda tutabilirler.
normal öğretmen olursanız haftada 15 saat ekders alırsınız.
saat 9:00 - 12:00 satleri arasında da semineriniz olur. ( tabi bu saatlerde idareye bağlıdır )

HASGUL' Alıntı:
Arkadaşlar ben de Fatih ilçesindeyim. Kadromun bulunduğu okul ilkokul oldu.5 gün lisedeyim kendi okuluma hiç gitmiyorum ama bugün oradaydım müdürle de görüştüm hiç bir şey demedi kararname falan. Tam olarak ne olacak şimdi. İl içini bekliyorum tayin istiycem. Nerden çıktı bu şimdi ya:(((

hocam okulunuz kesin olarak ilkokul olmuşsa kararnameler 1-2 güne kadar gelir. istanbulda ilçeden ilçeye değişebiliyor. bazı ilçeler çok hızlılar hemen gönderiyorlar :D bazıları ise kaplumbağa hızındalar....

HASGUL' Alıntı:

hocam Fatih ilçesindeyim bende okulumuz imam hatip ortaokulu oldu hem ilkokul öğretmenlerinin hem de ortaokul öğretmenlerinin kararnameleri geldi geçen hafta.. hatta bugün ikinci bir yazı geldi kararnamesi gelen öğretmenlerin ilişiklerinin biran önce kesilmesi ile ilgili.. Yalnız kararnamelerde isteğe bağlı yer değiştirme yazıyor.. umarım iliçi tayinlerde engel olmaz..

Şimdi ilçe milli eğitimi aradım.Tüm okullarda olmuyormuş öğretmenlerin okullarının değişimi.Durumları farklı olan bazı okullarda kadro değişimi oldu dedi görevli.Benim okulumda öyle bir durum yokmuş.Şimdi merakla il içinin başlamasını bekliyorum..

BBNET
Geri