istanbul okul dönüşümleri..

Kodla Büyü

herohamster

Süper Üye
Süper Üye
merhaba arkadaşlar istanbulda 4+4+4 dönüşümüne bağlı olarak yapılacak olan öğretmen ve öğrenci dönüşümleri aşağıda...bu listede ne yazıkki biz BT öğretmenlerinden hiç bahsedilmiyor ilkokulda dersimiz yok ortaokulda ise Bt öğretmenlerin durumu malum..liseler norm açmıyor bizim durumumuz ne olacak bu konuda bir an önce birşey yapılması lazım..en azından ilkokul kısmında kalan arkadaşlar sorunumuzu görüşmez üzere valilik mem gibi bi resmi kurumla görüşelim diyorum....

Ekli dosyalar

diğer illerde ve ilçelerde buna benzer bir çalışma varmı bilmiyorum yazı valiliğe gönderilmiş büyük ihtimalle onaylanacaktır..4+4+4 dönüşümü aşamalı olarak değil tek seferde yapılacakmış kadrolu öğretmenlerin tayin istemesine karşılık öğrencilerin mağdur olmaması için...BT öğretmenlerinden hiç söz edilmiyor bu süreçte sendika-dernek veya her ilçede en azından BT öğretmenleri bir çalışma yapmalıyız...

herohamster' Alıntı:
diğer illerde ve ilçelerde buna benzer bir çalışma varmı bilmiyorum yazı valiliğe gönderilmiş büyük ihtimalle onaylanacaktır..4+4+4 dönüşümü aşamalı olarak değil tek seferde yapılacakmış kadrolu öğretmenlerin tayin istemesine karşılık öğrencilerin mağdur olmaması için...BT öğretmenlerinden hiç söz edilmiyor bu süreçte sendika-dernek veya her ilçede en azından BT öğretmenleri bir çalışma yapmalıyız...

bt öğretmenleri MEMlerin başına bela oldu.onlar da ne yapacaklarını bilmiyor.

hocam sadece zeytinburnu ilçesini görebildim. Örneğin Beyoğlu ilçesini göremiyor muyuz?

ingilizce öğretmenleri yok çünkü ilkokulda 2 ve 4. sınıflarda ingilizce dersi var...ben ulaşabildiğim ilçeye ait bilgi verdim diğer ilçelerdede bu uygulamalar mevcut memurunuza sorabilirsiniz...
bu dönemde pozitif yönde kalıcı bir kazanç elde edebiliriz..bu dönemi iyi kullanmalıyız bence..

bursa inegöl de listeyi valiliğe göndermiş ama liste hakkında net fikrimiz yok. bizde kademeli geçiş olacağı söyleniyor. Belki şimdi sorunumuza bir cevap bulabiliriz. okullarımız ilkokul olduğu zaman gidecek yerimiz kalmıyor

evrim0626' Alıntı:
bursa inegöl de listeyi valiliğe göndermiş ama liste hakkında net fikrimiz yok. bizde kademeli geçiş olacağı söyleniyor. Belki şimdi sorunumuza bir cevap bulabiliriz. okullarımız ilkokul olduğu zaman gidecek yerimiz kalmıyor
fikrinize katılıyorum tüm il ve ilçelerde bu çalışma var bu dönümde etkili bir çalışma yaparsak sorunumuza cevap bulabilriz..

Kurbanlık koyun gibi sıra beklemek çok can sıkıcı. Hiç kimse ne olduğunu ne olacağını bilmiyor. Hiç kimsenin de bir şey dediği yok. Dinlediğimiz tek şey söylenti.Koskoca ilçede bütün sistemi değiştiriyorsun o kadar harcama yapıyosun ama Bilişim Sınıfları ve Öğretmenleri ne olcak ne edecek kimse bilmiyor. Bir sistem bu kadar mı sistemsiz olur. Oldu da bitti maaşALLAH.. Ellerinize sağlık...

hala teknik tasarim diye bir brans varmis gibi hareket etmeleri garip otesi. 3 yili dolan arkadaslar artik gönderildikleri okuldan ziyade il ici il disi acilirsa yazin bir nebze istedigi yerlere gider. ama bizim gibi hic bir okulda normu bulunmayan bir brans öğretmeni ne yapar. zannimca o evrakda imzasi bulunan büyüklerimizde dahil kimse bilmiyordur.

ZEYTİNBURNU'NDA GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERE ÇAĞRI:

madem zeytinburnu'ndan yola çıktık, ilk adımı biz atsak mı? toplanıp konuşsak, ilçeyle görüşüp neden listede olmadığımızı ve önümüzdeki yıl ne olacağını sorsak nasıl olur?

harika olur diyen bi Allah'ın kulu bile yok mu?

Hocam İstanbulda olsam....

Kasım ayında norm atamaları vardı. norm fazlasıydık. bulunduğum ilde 9 kişi... herkese ulaştım okuluma davet ettim. Okulum Mem'e komşu. geldiler toplandık ve önce atama şube müdürüne sonra milli eğitim müdürüne çıktık derdimizi anlattık. Sonuç

Herkes kendi okulunda kaldı...

goodielife' Alıntı:

Kasım ayında norm atamaları vardı. norm fazlasıydık. bulunduğum ilde 9 kişi... herkese ulaştım okuluma davet ettim. Okulum Mem'e komşu. geldiler toplandık ve önce atama şube müdürüne sonra milli eğitim müdürüne çıktık derdimizi anlattık. Sonuç

tebrikler hocam en doğrusu

goodielife' Alıntı:

:alkis: :alkis:

sessiz kalmak, her şeyi kabullenmektir..

orebro' Alıntı:

madem zeytinburnu'ndan yola çıktık, ilk adımı biz atsak mı? toplanıp konuşsak, ilçeyle görüşüp neden listede olmadığımızı ve önümüzdeki yıl ne olacağını sorsak nasıl olur?
iyi akşamlar durumu sendikaya bildirdim...bizde buluşalım ben varım bir an önce buluşalım..

herohamster' Alıntı:
orebro' Alıntı:

iyi akşamlar durumu sendikaya bildirdim...bizde buluşalım ben varım bir an önce buluşalım..

hakan hoca da gittikten sonra burada ikimizden başka zeytinburunlu kalmadı galiba hocam :) telefonlaşmak daha kolay ve daha hızlı olacak sanırım..

Hocam var mı bir gelişme? Görüşebildiniz mi acaba durum nedir bilgilendirirseniz sevinirim.Hakkımızda ne düşünüyorlar merak ettim.

alibaba37' Alıntı:
Hocam var mı bir gelişme? Görüşebildiniz mi acaba durum nedir bilgilendirirseniz sevinirim.Hakkımızda ne düşünüyorlar merak ettim.

hocam ilçeden biri ile görüşme imkanımız olmadı ama bu dönüşüm planını hazırlayan komisyondaki okul müdürlerinden biri ile görüştüm.. ilçede bizi yönlendirebilecekleri, ihtiyaç olan bir okul olmadığından liste kapsamına almadıkları söylendi.. isteğe bağlı döneminde veya yapılırsa norm fazlası atama ile diğer ilçelere yer değiştirebilecekmişiz.. ama esas sorun şu ki: gidebileceğimiz bir okul yok.. :( normumuz zaten kısıtlıydı ve 4+4+4'ün tam anlamıyla uygulanmasıyla da beraber neredeyse yarıya düşecek.. ( daha sonra yeni bir bilgi elde edersek, buradan paylaşırız.. ilginiz için teşekkür ederim..

orebro' Alıntı:
alibaba37' Alıntı:

hocam ilçeden biri ile görüşme imkanımız olmadı ama bu dönüşüm planını hazırlayan komisyondaki okul müdürlerinden biri ile görüştüm.. ilçede bizi yönlendirebilecekleri, ihtiyaç olan bir okul olmadığından liste kapsamına almadıkları söylendi.. isteğe bağlı döneminde veya yapılırsa norm fazlası atama ile diğer ilçelere yer değiştirebilecekmişiz.. ama esas sorun şu ki: gidebileceğimiz bir okul yok.. :( normumuz zaten kısıtlıydı ve 4+4+4'ün tam anlamıyla uygulanmasıyla da beraber neredeyse yarıya düşecek.. ( daha sonra yeni bir bilgi elde edersek, buradan paylaşırız.. ilginiz için teşekkür ederim..

Ben teşekkür ederim hocam. ALLAH yardımcımız olsun. Dediklerinizde haklısınız . özet haliyle gidebileceğimiz okul yok. Müdür Bey diğer ilçe demiş ama ilçelerde boş yer kaldığını hiç ama hiç sanmıyorum. İlkokula İmam Hatiplere norm zaten yok.Bu işin tek yolu "BT sınıfı olan okullarda" bir BTR görevlendirilmesi.Hatta norm verilmesi. Sonumuz hayrola inş... Selametle kalın

her yerde aynı sorun var. bu norm fazlası atamada ilçemizde 3 tane boş yer gözüktü biri kasaba okulu. okullar birleştiğinde norm fazlası sayımız şuankinin 2 katına çıkacak ozaman nereye gidecez nasıl yapacaklar bilemiyorum. şuan için fatih projesi olan okullara 1 norm açmaları en mantıklısı.

Dün itibariyle pendikte planlalamalar okullara gönderildi. İlkokul olmuşuz.Bundan sonra onaya ile onaya gidecekmiş.Büyük ihtimalle de onaylanır. Hayırlısı olur hakkımızda inşaALLAH...

Bu listede olmayan branşlar:

İngilizce
Rehber Öğretmen
Bilişim Teknolojileri

İlk ikisi hem ilkokulda hem ortaokulda çalışabiliyor. Bizim durumumuz da öyle olabilir. Ayrıca şu "komisyondaki müdürler" nereden bilecek bizim ne olacağımızı. Azıcık zekası olan herkes her okula bir norm olması gerektiğini anlıyor da onlar mı anlamıyor. Bayılıyorlar bilişim teknolojilerini bitirdiler demeye. Gün olur devran döner inşallah.

alibaba37' Alıntı:
Dün itibariyle pendikte planlalamalar okullara gönderildi. İlkokul olmuşuz.Bundan sonra onaya ile onaya gidecekmiş.Büyük ihtimalle de onaylanır. Hayırlısı olur hakkımızda inşaALLAH...
Pendik İstanbul'daki en fazla okul ve öğrenciye sahip ilçelerden biri. Bizim okul da ilkokula dönüşecekler arasında. Hem de binamızın deprem nedeniyle güçlendirmeye alınması durumu var. Gideceğimiz okulda da zaten kadrolu BT öğretmeni mevcut. Pendik'te Fatih Projesi kurulan liselerin ise yanlış saymadıysam 10 tanesinde kadrolu BT öğretmeni yok. Fatih kurulan liselere norm açsalar bile ilkokul olanlardan gelen Bt öğretmeni sayısını karşılamıyor. İlkokula dönüşen binalarda kalan BT sınıflarının akibeti belirsiz. Diğer branşlar ve idarecilerde de bir nevi rotasyon yapılmış gibi büyük bir sirkülasyon olacak. Hakkımızda hayırlısı.

Bizim okul ilkokul oldu 2010 yapımı lcd ekranlı 2 gb ram li crea bilgisayarlı, gideceğimiz okulda BT öğretmeni var ve Bt sınıfı 15 yıllık çoğu da bozukmuş... Ne saçma iş yapıyorlar...

figosde' Alıntı:
Bizim okul ilkokul oldu 2010 yapımı lcd ekranlı 2 gb ram li crea bilgisayarlı, gideceğimiz okulda BT öğretmeni var ve Bt sınıfı 15 yıllık çoğu da bozukmuş... Ne saçma iş yapıyorlar...
Hocam ilkokula dönüşen benim okulda da biri 2010 da kurulan hepsi sağlam 20+1 Crea biri 2005 te kurulan yarıdan çoğu çalışır vaziyette Keysmart 2 tane BT sınıfı kalacak.

mutefli24' Alıntı:
figosde' Alıntı:
Hocam ilkokula dönüşen benim okulda da biri 2010 da kurulan hepsi sağlam 20+1 Crea biri 2005 te kurulan yarıdan çoğu çalışır vaziyette Keysmart 2 tane BT sınıfı kalacak.

Ben BT sınıfları konusunu ilçe ile görüştüm taşıma işini kabul etmiyorlar korkuyorlar birsürü prosedürü var kimse risk almak istemiyor. ya da ilçe bizi karıştırmayın iki okul idaresi kendi arasında anlaşsın diyor ama ilkokul idaresi şimdiden 5 tanesini bt sınıfından çıkardı kullanıyor o yüzden asla vermek istemezler. Ama küçük ilçelerde okullar kendi arasında değişti halleti bu işi biliyorum.

figosde' Alıntı:
Bu listede olmayan branşlar:

İngilizce
Rehber Öğretmen
Bilişim Teknolojileri

İlk ikisi hem ilkokulda hem ortaokulda çalışabiliyor. Bizim durumumuz da öyle olabilir. Ayrıca şu "komisyondaki müdürler" nereden bilecek bizim ne olacağımızı. Azıcık zekası olan herkes her okula bir norm olması gerektiğini anlıyor da onlar mı anlamıyor. Bayılıyorlar bilişim teknolojilerini bitirdiler demeye. Gün olur devran döner inşallah.

değerli hocam bu dönüşüm sonrasında ne olacağımızı en iyi "komisyondaki müdürler" bilirler.. en azında burada, zeytinburnu'nda böyle.. neden derseniz, 2 tane şube müdürü var, ikisinin de birbirinden haberi yok.. dönüşümün planını hazırlayan 6 okul müdürü.. araya belediye girdi, partiler girdi, bakanlık girdi derken dönüşüm planı son halini aldı.. adamlar 2 ay çalıştılar, okulların norm durumunu branş branş ezberlemişler neredeyse.. bizi bir yere konduramamışlar o ayrı.. nedeni, norm kadro açığı yok.. bu da biliyoruz ki müdürlerin boyunu aşan bir mesele.. okul müdürüne danışmamızın sebebi budur yani durum böyle...

pendik icin ilkokula dönüsmüs bizim okulda simdi gidecegimiz yerde bt ogretmeni var bende gittigimi varsayalim o zaman kim btr olacak kim olmayacak okul sabahci ogrenci olursa kim sabahci kim ogrenci olacak aha da adam dedim ben oglenci olmak istemem bende dedim bende istemem ne olacak bu durumda ayrica derse kim girecek kim girmeyecek
hayatimda boyle sacma sapan sonucuna bakilmadan hareket edilen uygulama gormedim bakalim daha neler gorecegiz.

BBNET
Geri