hasanbiltek
Aktif Üye
kim açıkladı. İsrail? :-1:anadoluman' Alıntı:Bunların bir uluslararsaı şirket olup İsrail direk alakaları kalmamış. Ayrıca çok üstün körü hazırlanmış bir liste. Microsoftun sahibi bill gates yahudi değil ateistir. Ayrıca nokia yı microsoft aldı.
http://www.milliyet.com.tr/coca-cola-dan-israil-aciklamasi/ekonomi/detay/1915523/default.htm
Ama şunu da ekleyeyim listede gerçekten İsraili alenen destekleyen ve boykot edilmesi gereken şirketler de yok değil . cnn fox intel gibi
Ayrıca muhterem bir zatın sözü "Paranın dini, imanı, milleti, vatanı olmaz; para paradır. Para cıva gibidir, kendisine uygun nereyi bulursa para oraya akar”"![]()
Doğalgaz ile gelen barış. Gaza gelmeyin aktroller.ysartemur' Alıntı:Kendinize gelin İsrail halkı ve devleti bizim dostumuzdur.
Bu yazıyı yazmak için uygun başlığı bulamadım. bunun altına yazıyım dedim. İsrail ürünü, haram sayılır, mekruh, ..... felan filan tamam. Yani dini konuda herkesin sorumluluğu kendine diyelim. Ben başka bişeyden bahsetmek istiyorum.
Dikkat ettiniz mi, coca colanın tadı değişti. Ben 1 haftadır felan farkettim. Kola alındığı gün bitmiyorsa, 2-3 gün bekleyen kola eskiden yine ilk günkü tadında olurdu sadece asiti kaçmış olurdu. Ama şimdi 2-3 gün bekleyen kolanın tadı bir acayip oluyor. Asiti zaten kalmıyor ama tadı da böyle çürümüş meyve gibi oluyor. Hem tadı hem kokusu iğrenç bişey oluyor. Neden acaba, bunlar formülü mü değiştirdi ne?
Ben de eski kola tadını almadığım için içmiyorum. Acaba bizim ülkemize ucuz aromayı falan mı getiriyorlar ?Galiba yanlış başlığa yazmışım. Kola ile ilgili başlık bulamamıştım, yeni başlık da açmayım dediydim.Bu tat konusunda fikri olan var mı yinede?
Listeye baktığınız zaman hemen hemen hepsinin emsallerinin en kaliteli ürünleri olduğunu görürsün. Hiç düşündün mü senin gavur dediğin,cani dediğin,kafir dediğin,canavar dediğin,cani dediğin israil bunları nasıl yapıyor?(nüfus,yüzölçümü senin onda birin bile değildir söylememe gerek yok) güzel kardeşim adamlar gece gündüz it gibi çalışıyor. Sen bugün kıçı kırık bir kola da bile adamlarla rekabet edeblicecek adam akıllı bir marka bile çıkaramıyorsun. Neden? Çünkü sen yatmayı seviyorsun dostum. Neden? Çünkü benim devletim yerli üreticiye koyduğu vergilerle bu ülkeyi pazar haline getiriyor da ondan.haa bu arada Sana bu israil kinini aşılayan adamlar var ya işte onlar bu ülkede coca kola fabrikalarını bizzat kendi elleriyle açıyorlar bil istedim. Buda buracıkta duruversin