ip sorunu..

Kodla Büyü

ftsz63

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Sürekli ip değişikliği nedeniyle e posta onaylaması gerekiyor statik ip kullanmıyoruz yok mu başka çaresi arkadaşlar her girişte ip mi onaylayacağız?

ben birde 3g mobil modem kullanıyorum daha kötü hocam saat başı yenileniyor ip :-1:

duayen' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:
Hocam ıkı kullanıc yap bırı okuldan bırı evden ben o sekıl takılıom :puhaha:
kullanıcı tanımladığımzda IP yenıleme ıstemıyor mu hocam... aynı şey yine oluyor sanırım...
hocam mesela ben ıkı kullanıcı yaptım orasını bırı okuldan ılk gırdım aksam evde gıreyım dedım ıp sorunu verdı dedıgınız gıbı bende ertesı gun okula gıdınce orda bır kullanıcı daha belırledım aksam evde 2.kullanıcı ıle gırdım 1.kullanıcı ılede okuldan gırıyorum sorun yok yanı

semraaa14' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:

Bunu nasıl yapıyoruz. sistem içinden mi?
ewt hocm sol menuden kullanıcılar kısmı war oradan olusturun sonra kullınıcılar kısmına tekrar gelın az once olusturdugunuz kullanıcı ıcın sıfre belırleyın bu kadar

Ben sürekli okuldaki pc de giriş yapıyorum, hattımız MEB hattı değil özel hattan giriyorum buna rağmen iki günde bir ip sorunu yaşıyorum. Ip nasıl kendi kendine değişiyor.

btnotlari' Alıntı:
duayen' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:
kullanıcı tanımladığımzda IP yenıleme ıstemıyor mu hocam... aynı şey yine oluyor sanırım...
hocam mesela ben ıkı kullanıcı yaptım orasını bırı okuldan ılk gırdım aksam evde gıreyım dedım ıp sorunu verdı dedıgınız gıbı bende ertesı gun okula gıdınce orda bır kullanıcı daha belırledım aksam evde 2.kullanıcı ıle gırdım 1.kullanıcı ılede okuldan gırıyorum sorun yok yanı
ya bende iki kullanıcı yaptım ama yine olmadı kullanıcı e-posta sına kendi mail adresinizimi yazdınız yoksa okulun mu

cemreerva' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:
duayen' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:
ya bende iki kullanıcı yaptım ama yine olmadı kullanıcı e-posta sına kendi mail adresinizimi yazdınız yoksa okulun mu
hocam okulun adreslerını sıldım ben ıkısınde kendı maıladresmı yazdım

cemreerva' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:
duayen' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:

Hocam Resimli olarak kullanıcı oluşturmayı anlattım umarım ısınızı gorur. http://www.btnotlari.net/bt2012/mebweb- ... ve-cozumu/

En güzeli kendinizi yönetici olarak tanımlarken kendi email adresinizi vermeniz ip değişse de kendi sık kullandığınız email adresiniz olunca hemen onaylamanız kolay oluyor.

hasari' Alıntı:
En güzeli kendinizi yönetici olarak tanımlarken kendi email adresinizi vermeniz ip değişse de kendi sık kullandığınız email adresiniz olunca hemen onaylamanız kolay oluyor.
aynen hocam ben o sekılde uyguluyorum

ip değiştirmek istedim ama maile onay filan gelmedi? eski kurum koduyla olan mail adresleri zaten çalışmıyordu ama yeniyede bi mail gelmedi........çıldırıcam yaaa bu nedir böyle :verymad: mail geçmi geliyor yoksa eski mail adreslerinemi geliyor? biri bilgilendirebilirmi? neden eski diyorum...çünkü hala eski mail adresi ve ftp şifresiyle giriş yapıyoruz malum...ona binaen.. :( biri bişi sölesin lütfen

bahhele' Alıntı:
ip değiştirmek istedim ama maile onay filan gelmedi? eski kurum koduyla olan mail adresleri zaten çalışmıyordu ama yeniyede bi mail gelmedi........çıldırıcam yaaa bu nedir böyle :verymad: mail geçmi geliyor yoksa eski mail adreslerinemi geliyor? biri bilgilendirebilirmi? neden eski diyorum...çünkü hala eski mail adresi ve ftp şifresiyle giriş yapıyoruz malum...ona binaen.. :( biri bişi sölesin lütfen
Tanımlı email adresine gidiyordur. Sizinde eski email adresine girip ip güncellemeniz gerekiyor.
İp değişikliği linki anında email adresine geliyor bekleme yok yani.

Hasari hocam e mail adresine kendi hotmail hesabımi yazdım...bbnotlarında gmail hesabı yazın diyordu acaba ondan mıdır benim hotmail hesabına ip değişikliği bağlantısı gelmiyor...

tanımlı mail adresi derken? giriş yaptığımız mail adresi değilmi? giriş yaptığım mail adresi eski adres malum...ama şifre kabul etmiyor zaten kullanamıyoruz o mail adresini...nasıl onaylıyabilirimki?? yok böyle bi çıkmaz yaaa

arifa19' Alıntı:
Hasari hocam e mail adresine kendi hotmail hesabımi yazdım...bbnotlarında gmail hesabı yazın diyordu acaba ondan mıdır benim hotmail hesabına ip değişikliği bağlantısı gelmiyor...
Ben aktif olarak gmail kullanıyorum direk bunu yazmıştım. Eğer bu not var ise bu adresi değiştirmen gerekecektir. Okulun email adresi ile ilk girişinde kullandığın ftp şifresini kullanarak yönetim paneline giriş yapabilirsin.

bahhele' Alıntı:
tanımlı mail adresi derken? giriş yaptığımız mail adresi değilmi? giriş yaptığım mail adresi eski adres malum...ama şifre kabul etmiyor zaten kullanamıyoruz o mail adresini...nasıl onaylıyabilirimki?? yok böyle bi çıkmaz yaaa
O mail adresi şuanda kullanılmıyor mu? Eğer şifreyi bilmiyorsanız ilden ilsis yöneticiyle görüşüp yeni şifre alabilirsiniz.

Hocam bende ip değiştirmek için gelen mail, adresine gelmiyor. Ne gelen kutusuna ne de gereksize. Ne yapmalıyım

okanformula' Alıntı:
Hocam bende ip değiştirmek için gelen mail, adresine gelmiyor. Ne gelen kutusuna ne de gereksize. Ne yapmalıyım
Kayıt olurken hangi email adresini verdiniz. Email adresi yanlış girmiş olabilirsiniz.
İstersen
internet@meb.k12.tr adresine durumu anlatan bir email gönder.

BBNET
Geri