kullanıcı tanımladığımzda IP yenıleme ıstemıyor mu hocam... aynı şey yine oluyor sanırım...btnotlari' Alıntı:Hocam ıkı kullanıc yap bırı okuldan bırı evden ben o sekıl takılıomuhaha:
Meb hattı statik IP'mi hocam?hasari' Alıntı:En iyisi sadece okuldan uğraşmak.
hocam mesela ben ıkı kullanıcı yaptım orasını bırı okuldan ılk gırdım aksam evde gıreyım dedım ıp sorunu verdı dedıgınız gıbı bende ertesı gun okula gıdınce orda bır kullanıcı daha belırledım aksam evde 2.kullanıcı ıle gırdım 1.kullanıcı ılede okuldan gırıyorum sorun yok yanıduayen' Alıntı:kullanıcı tanımladığımzda IP yenıleme ıstemıyor mu hocam... aynı şey yine oluyor sanırım...btnotlari' Alıntı:Hocam ıkı kullanıc yap bırı okuldan bırı evden ben o sekıl takılıomuhaha:
Evet hocam ip değişmiyor.mevcut' Alıntı:Meb hattı statik IP'mi hocam?hasari' Alıntı:En iyisi sadece okuldan uğraşmak.
btnotlari' Alıntı:Hocam ıkı kullanıc yap bırı okuldan bırı evden ben o sekıl takılıomuhaha:
ewt hocm sol menuden kullanıcılar kısmı war oradan olusturun sonra kullınıcılar kısmına tekrar gelın az once olusturdugunuz kullanıcı ıcın sıfre belırleyın bu kadarsemraaa14' Alıntı:btnotlari' Alıntı:Hocam ıkı kullanıc yap bırı okuldan bırı evden ben o sekıl takılıomuhaha:
Bunu nasıl yapıyoruz. sistem içinden mi?
Düzeltme değişiyormuş.hasari' Alıntı:Evet hocam ip değişmiyor.mevcut' Alıntı:Meb hattı statik IP'mi hocam?hasari' Alıntı:En iyisi sadece okuldan uğraşmak.
ya bende iki kullanıcı yaptım ama yine olmadı kullanıcı e-posta sına kendi mail adresinizimi yazdınız yoksa okulun mubtnotlari' Alıntı:hocam mesela ben ıkı kullanıcı yaptım orasını bırı okuldan ılk gırdım aksam evde gıreyım dedım ıp sorunu verdı dedıgınız gıbı bende ertesı gun okula gıdınce orda bır kullanıcı daha belırledım aksam evde 2.kullanıcı ıle gırdım 1.kullanıcı ılede okuldan gırıyorum sorun yok yanıduayen' Alıntı:kullanıcı tanımladığımzda IP yenıleme ıstemıyor mu hocam... aynı şey yine oluyor sanırım...btnotlari' Alıntı:Hocam ıkı kullanıc yap bırı okuldan bırı evden ben o sekıl takılıomuhaha:
hocam okulun adreslerını sıldım ben ıkısınde kendı maıladresmı yazdımcemreerva' Alıntı:ya bende iki kullanıcı yaptım ama yine olmadı kullanıcı e-posta sına kendi mail adresinizimi yazdınız yoksa okulun mubtnotlari' Alıntı:hocam mesela ben ıkı kullanıcı yaptım orasını bırı okuldan ılk gırdım aksam evde gıreyım dedım ıp sorunu verdı dedıgınız gıbı bende ertesı gun okula gıdınce orda bır kullanıcı daha belırledım aksam evde 2.kullanıcı ıle gırdım 1.kullanıcı ılede okuldan gırıyorum sorun yok yanıduayen' Alıntı:kullanıcı tanımladığımzda IP yenıleme ıstemıyor mu hocam... aynı şey yine oluyor sanırım...btnotlari' Alıntı:Hocam ıkı kullanıc yap bırı okuldan bırı evden ben o sekıl takılıomuhaha:
Değişmemesini istiyorsanız telekoma müracaat edip, statik ip istediğinizi belirtmeniz gerekiyor.hasari' Alıntı:Düzeltme değişiyormuş.hasari' Alıntı:Evet hocam ip değişmiyor.mevcut' Alıntı:Meb hattı statik IP'mi hocam?hasari' Alıntı:En iyisi sadece okuldan uğraşmak.![]()
cemreerva' Alıntı:ya bende iki kullanıcı yaptım ama yine olmadı kullanıcı e-posta sına kendi mail adresinizimi yazdınız yoksa okulun mubtnotlari' Alıntı:hocam mesela ben ıkı kullanıcı yaptım orasını bırı okuldan ılk gırdım aksam evde gıreyım dedım ıp sorunu verdı dedıgınız gıbı bende ertesı gun okula gıdınce orda bır kullanıcı daha belırledım aksam evde 2.kullanıcı ıle gırdım 1.kullanıcı ılede okuldan gırıyorum sorun yok yanıduayen' Alıntı:kullanıcı tanımladığımzda IP yenıleme ıstemıyor mu hocam... aynı şey yine oluyor sanırım...btnotlari' Alıntı:Hocam ıkı kullanıc yap bırı okuldan bırı evden ben o sekıl takılıomuhaha:
aynen hocam ben o sekılde uyguluyorumhasari' Alıntı:En güzeli kendinizi yönetici olarak tanımlarken kendi email adresinizi vermeniz ip değişse de kendi sık kullandığınız email adresiniz olunca hemen onaylamanız kolay oluyor.
Tanımlı email adresine gidiyordur. Sizinde eski email adresine girip ip güncellemeniz gerekiyor.bahhele' Alıntı:ip değiştirmek istedim ama maile onay filan gelmedi? eski kurum koduyla olan mail adresleri zaten çalışmıyordu ama yeniyede bi mail gelmedi........çıldırıcam yaaa bu nedir böyle :verymad: mail geçmi geliyor yoksa eski mail adreslerinemi geliyor? biri bilgilendirebilirmi? neden eski diyorum...çünkü hala eski mail adresi ve ftp şifresiyle giriş yapıyoruz malum...ona binaen..biri bişi sölesin lütfen
Ben aktif olarak gmail kullanıyorum direk bunu yazmıştım. Eğer bu not var ise bu adresi değiştirmen gerekecektir. Okulun email adresi ile ilk girişinde kullandığın ftp şifresini kullanarak yönetim paneline giriş yapabilirsin.arifa19' Alıntı:Hasari hocam e mail adresine kendi hotmail hesabımi yazdım...bbnotlarında gmail hesabı yazın diyordu acaba ondan mıdır benim hotmail hesabına ip değişikliği bağlantısı gelmiyor...
O mail adresi şuanda kullanılmıyor mu? Eğer şifreyi bilmiyorsanız ilden ilsis yöneticiyle görüşüp yeni şifre alabilirsiniz.bahhele' Alıntı:tanımlı mail adresi derken? giriş yaptığımız mail adresi değilmi? giriş yaptığım mail adresi eski adres malum...ama şifre kabul etmiyor zaten kullanamıyoruz o mail adresini...nasıl onaylıyabilirimki?? yok böyle bi çıkmaz yaaa
Kayıt olurken hangi email adresini verdiniz. Email adresi yanlış girmiş olabilirsiniz.okanformula' Alıntı:Hocam bende ip değiştirmek için gelen mail, adresine gelmiyor. Ne gelen kutusuna ne de gereksize. Ne yapmalıyım