ip değişikliği için şifre göndermiyor ??

Kodla Büyü

eğitimşart

Site Gezgini
ip değişikliği için şifre gönder dediğimde böyle hata alıyorum sorun ne anlamadım explorerdada aynı hata var :( explorer 8, 9 ikisinide denedim.

"Firefox uygulaması bu sayfayı göstermek için daha önce gerçekleştirilen eylemi (ör. arama emri ya da sipariş teyidi) tekrarlayacak olan bilgiyi yeniden göndermeli."

ben de cumadan beri giremiyorum. i hatası diyor mail ertesi gün geliyor yine olmuyor yine hata veriyor

eğitimşart' Alıntı:
ip değişikliği için şifre gönder dediğimde böyle hata alıyorum sorun ne anlamadım explorerdada aynı hata var :( explorer 8, 9 ikisinide denedim.

"Firefox uygulaması bu sayfayı göstermek için daha önce gerçekleştirilen eylemi (ör. arama emri ya da sipariş teyidi) tekrarlayacak olan bilgiyi yeniden göndermeli."

hocam ben de aynı problemi yaşıyordum. Chrome ile deneyin. Ama problemin asıl nedeni tarayıcı değil, sizin e-posta adresininizdeki mevcut kullanım alanının dolmuş olmasıdır. Gereksiz mesajları silin. Ben problemi böyle çözdüm.

yok mu hakkaten bi yolu.. ben de bayağıdır gönderiyorumm, haalaa gelmedi.. sinir bozucu!.. :verymad:

bende de ip adresi değişikliği için onay göndermiyor. ne saçma sapan bir iş yapmışlar ya. 1 saattir bekliyorum maili. illa zorluk çıkaracaklar. bu kadar güvenlik önlemine ne gerek var anlamadım ki. boş dersim varken halledecektim ne güzel.

tarayıcıyla alakası yok arka arkaya firefox ve chrome ile denedim ikisine de gelmedi. 3-4 gün öncesine kadar şak diye geliyordu. Mail hesabına baktım sadece %30u dolu. Adamlar bişey yapmış çilesini biz çekiyoruz.

Dön ip istedim7-8 kez bugün baktım maile 8 tane gelmiş.

sadece google chorome ile geliyor onda da kaş saat sonra kim bilir? ben sırf okul sitesi için sabit ip aldım
bir kere yapsam tamam da eğer yapabilirsem

okulda denedim. ip değişikliği eve gidince geldi.. tekrar okula gidince 24 saat geçecek..
evde de 24 saat sonra gönderdi postayı. okulun resmi postası olduğu için mi acaba geç geliyor... prosedürlere takılıyor galiba...

statik ip almak dışında en iyi yöntem ilk fırsatta kişisel bir e posta adresiyle yeni bir yönetici hesabı eklemek hocam.

bu hafta sonu 3 site vardı yapmam gereken 1 tanesine aktivasyon maili 8 saat sonra geldi onda aktivasyonu hallettim, ek kullanıcılar oluşturdum diğer 2 site içinse aktivasyon maili hiç gelmedi
pazartesi ilçe mem e gidip kendimi kullanıcı olarak onlara ekleteceğim ilçe mem tüm sitelerin panellerine girebiliyor

k.cokol' Alıntı:
bu hafta sonu 3 site vardı yapmam gereken 1 tanesine aktivasyon maili 8 saat sonra geldi onda aktivasyonu hallettim, ek kullanıcılar oluşturdum diğer 2 site içinse aktivasyon maili hiç gelmedi
pazartesi ilçe mem e gidip kendimi kullanıcı olarak onlara ekleteceğim ilçe mem tüm sitelerin panellerine girebiliyor
Sayın Hocam,

İl/İlçe MEM sorunu çözer.

bende de aynı sıkınt var. chrome da da gelmiyor. kendi mail adresimi oluşturmuştum, ona da gelmesinde sıkıntı yaşamıştım 2 gün önce.

Son 3 gündür web.meb.k12.tr de işlem yapmak imkansız hale geldi. Ne giriş yapabiliyorsunuz, ne ip değişikliği e postası geliyor. Bu resmen zulüm. Boş vaktim vardı biraz çalışayım dedim ne mümkün ip değişikliği e posta iletisi gelmiyor. Bakalım keyfi ne zaman gelecek e postayı gönderecek.

arkadaşlar dün web panele girememiştim ıp için mail gelmeyince.dün akşama kadar bekledim gelmedi.bugün sabah okuldan tekrar gönderdim hala mail yok.sizde de aynı sorun devam ediyor mu? ne yapmamız gerek ?

ben bugün ilçe milli eğitime gittim onlar ne yaptı ne etti bana panelden şifre veremedi, sanırım böyle bir yetkileri koymuş, mail de gelmiyor kaldık bir başımıza

BBNET
Geri