ios Cihazlardan Para Kazanma Yöntemi

Kodla Büyü

algoritmax

Aktif Üye
Arkadaşlar winat9 uygulaması hepimizin malumu. İzlediğimiz reklama göre belli oranda para kazanabiliyoruz.

Ama sizlere şuan anlatacağım uygulama ile ios cihazınızla(iphone, ipad, ipod touch) 5$'lık periyodlar halinde para kazanabileceksiniz.

Olayın mantığı şu; apple store'a konulan uygulamaları cihazınıza kuruyorsunuz, yaklaşık bir 30 saniye kadar kurduğunuz programı kurcalıyorsunuz ve sonra belli bir puan alıyorsunuz. Puanı aldıktan sonra isterseniz indirdiğiniz uygulamayı silin farketmez.

Bazı uygulamalar 90 bazıları 140 puan verebilir. Toplam puanınız 3000 olduğunda hesabınıza 5$ yatıyor.
Kısacası arkadaşlar, yeni yapılmış uygulamaları telefonunuza indirip kısa bir süre kullanıp puan topluyorsunuz.

Nasıl yapılır?

Not: Bundan sonrasını telefonunuzda, safari kullanarak okuyun.

Program yalnızca safari'de çalışıyor.

İos cihazınızdan https://featurepoints.com/r/PVIHAE linkine tıklayın. Bu benim referans linkim. Aynı şekilde sizler de bu şekilde bonus toplayabilirsiniz.

Linke tıkladıktan sonra yönergeleri takip edip kurulumu yapıcaksınız.

Karşınıza gelen program listesinden sırayla programları indirip kurun, daha sonra yaklaşık 30 saniye indirdiğiniz programı kurcalayıp tekrar o bölüme dönün ve puanınızın geldiğini görün.

Bu şekilde listedeki tüm programları kurup kaldırın ve puan biriktirmeye başlayın.

İndireceğiniz programlar bittikten sonra VPN ile farklı bir ülke gibi gösterip yeni yeni programlar almanız mümkün.

VPN kullanarak bikaç saat içerisinde 5$ kazanabilirsiniz.

3000 puanınız olduktan sonra REWARDS menüsüne girip, listeden paypal yazan bölümü seçeceksiniz. e-postanızı girip ödemenizi alacaksınız.

Umarım faydasını görürsünüz.

Konu nedense pek rağbet görmedi. Meslektaşlarımda pek ioslu cihaz olmadığını varsayıyorum :)

Yoksa winat9'dan çok daha kazançlı bir yöntem. Vpn kullanmayı ve referans edînmeyi unutmayın.

Bugün beş dolar daha aldım :)

Evet o tarz programlar. Bu programlarda 7 gün deneme süresi oluyor genelde. 7 gün dolunca kaldırıp başka program kurarsınız ya da programı satın alırsınız. One click vpn programı 36 farklı ülke seçeneği sunuyor mesela...

Referans olmadan olmuyor hocam ben 5 dolar + 2 adet oyun aldım ama 0 referans ile en fazla bu kadar:))

BBNET
Geri