IOMEGA harici harddisk markası nasıl????

Kodla Büyü
hocam ben hepsi buradadan 500Gblık İomega almıştım 1 sene kullanamadım. Bad sector oldu belki benim kullanımımdan kaynaklandı ama hepsiburada değişim yapmak zorunda kaldı. Değişimde de aynı markayı gönderememişlerdi. Satın aldığınız marketin servis imkanlarını inceleyin lazım olabilir.

Hımm tmm hocam teşekkür ederim.Evt haklısınız biraz araştırdım WD ve seagate önerilmiş.Onlardan bakmaya karar verdim 1tb 2.5" usb 3.0 uygun bulabilirsem alcam:))

Geçen yıl okula fiyatı uygun olduğu için 2 tane aldık. Ben de nasıl olacağını merak ediyordum...Taş gibi çıktı.Tavsiye ederim..okulumda 50 bilgisayar var ve bütün işleri bu haricilerle yapıyorum hiçbir sorun yok...Kendi harici diskim seagate ondan da memnunum.

İomega içinde seagate harddiskler mevcuttur sadece kasa yapısı farklı olduğu için seagatelerden 10$ daha ucuzdur, wd blue ya da green kadar performanslıdır. Tereddüt etmeden alabilirsiniz.

Kesinlikle alma hocam ben aldım yarım metreden yere düştü bozuldu. Hepsiburadaya geri gönderdim saolsunlar onlarda WD markalı olanla değiştirdiler. Seagate yada WD tavsiye ederim. Bi de Toshiba harddisten uzak dur derim.

deliboran' Alıntı:
sayın hocam 5400 rpm le performans almanız zor,
7200 lere bakın

western veya segate
alırım
Hocam 7200 rpm olanların %90 ının boyutu 3.5" şeklinde 2.5" olanları 300-400 tl arasında usb 3.0 olmasına biraz güveniyorum.Tabi bi çoğu bilgisayar desteklemiyo şu an.

fbby' Alıntı:
Kesinlikle alma hocam ben aldım yarım metreden yere düştü bozuldu. Hepsiburadaya geri gönderdim saolsunlar onlarda WD markalı olanla değiştirdiler. Seagate yada WD tavsiye ederim. Bi de Toshiba harddisten uzak dur derim.

Neden hocam merak ettim toshiba sağlam markadır aslında bi ara da onlara bakıyodum

BBNET
Geri