U ucrub_burcu Site Gezgini Mesajlar 94 7 Eylül 2008 #33 paylaşım için teşekkürler. bunun öğrencilerin ilgisini çekeceğini düşünüyorum :+1:
O ozlemmehmet06 Site Gezgini Mesajlar 43 16 Eylül 2008 #44 Oldukça güzel bir sunu. Az ve Öz.Emeğinize sağlık
F fersah Aktif Üye Mesajlar 183 16 Eylül 2008 #45 ozlemmehmet06' Alıntı: Oldukça güzel bir sunu. Az ve Öz.Emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... kendi adıma uzuuuuunnn yazılar olan slaytlardan nefret ederdim üni.de hocalar kullandığında çok sinirlenirdim. bu açıdan slayt hazırlarkende az ve öz olmasına özen gösteriyorum
ozlemmehmet06' Alıntı: Oldukça güzel bir sunu. Az ve Öz.Emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... kendi adıma uzuuuuunnn yazılar olan slaytlardan nefret ederdim üni.de hocalar kullandığında çok sinirlenirdim. bu açıdan slayt hazırlarkende az ve öz olmasına özen gösteriyorum
adige_emrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 391 9 Kasım 2009 #52 ÇOK ENTERESAN DEĞİŞİK BİR SUNU TEŞEKKÜRLER
D daimon45 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 321 25 Eylül 2012 #57 fersah' Alıntı: Arkadaşlar derslerinizde kullanabileceğiniz internetle ilgili hazırladığım bir sunuyu paylaşıyorum umarım işinize yarar Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam...
fersah' Alıntı: Arkadaşlar derslerinizde kullanabileceğiniz internetle ilgili hazırladığım bir sunuyu paylaşıyorum umarım işinize yarar Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam...