Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ingilizce öğrenmek için en iyi telefon uygulamaları
hocam duolingo iyi has ama tüm aşamalarını bitirdiğim halde hala aynı şeyleri gösterip duruyor.
yani biraz ileri seviyeye falan gitsin diyorum olmuyor. acaba bilmediğim bir özelliği falan mı var?
ayrıca podcast tavsiye ederim. dinlerken bir yandan da kulak aşinalığı oluşturuyor.
british council "learning english" android uygulamalarını indirin. yanlış hatırlamıyorsam 20 civarında episode var. reading, writing, listening, grammer. hepsi için faydalı.
acizane tavsiyem ingilizceyi fen tarih öğrenir gibi öğrenmeyin. dil öğrenme ösym nin zannettiği gibi gramerden ve hileli sorulardan ibaret bişey değil
Ahmet Karatepe tarafından sunulan VocUp - Müfredat Uyumlu uygulamasını App Store’dan indir. Ekran görüntülerine, puan ve yorumlara, kullanıcı ipuçlarına ve…
apps.apple.com
2-12 sınıf meb müfredatıyla uyumlu olarak geliştirdim. eksikleri gördükçe gidermeye çalışıyorum.