inekbank bilen var mı?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar konya ereğlide ki tesisleri gezdim(imga-Ekta).. alımlar dEvam ediyormuş..
fakat hala teretdütlerim var,sonuçta 25 bin tl lik birikimimizi Verecez..bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
ya da bu çiftliklerden inEk alan var mı?kafam karıştı lütfen yardımcı olunn

nefbote' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/her-telden-f29/uc-yilda-115-kazandiran-bir-yatirim-giren-var-mi-inekbank-t90217-45.html
o başlığı biliyorum hocam da,bu işe girenlere pm atıyorum cevap vermiyorlar,yeni konu açayım dedimm

Bizim ilçeden girenler var bu işe hocam hepsi de kurt insanlar vardır bildikleri elbet bana da mantıklı gelmişti ama bitirdiler diye duymuştum tekrar düşünebiliirm..

hbasdereli' Alıntı:
Bizim ilçeden girenler var bu işe hocam hepsi de kurt insanlar vardır bildikleri elbet bana da mantıklı gelmişti ama bitirdiler diye duymuştum tekrar düşünebiliirm..
ben gittim görüştüm hocam devam ediyor,yeni katılımcılar alcaklarmış yeni besi ahırı yapılmış...

by_katliam' Alıntı:
sibel80' Alıntı:
formatörün görev alanı genişliyor
konu hakkında bilgin varsa yaz yoksa başlıktan defol gitt

aslında konuya bakıyordum ama bu mesajlar dikkatimi çekti, kişisel bir durum sanırım bide siz alıntı yaptıktan sonra sanırım adını değiştirmiş.

konuya gelincede tv de bile reklamları çıkıyor artık s.s. kooparatifler felan. heralde iyi bişey.

evet aynen öyle oldu aradan bir yıldan fazla zaman geçmiş ben görmedim ...Bana defol dediği zaman küçükbaştı şimdi büyükbaş olmuştur artık.

duyu80' Alıntı:
evet aynen öyle oldu aradan bir yıldan fazla zaman geçmiş ben görmedim ...Bana defol dediği zaman küçükbaştı şimdi büyükbaş olmuştur artık.
ben değilde bazı doğuştan büyükbaşlar adını değiştirmiş sanırım 8)

BBNET
Geri