Index sayfası

Kodla Büyü

falloosely

Aktif Üye
Siteyi meb alanına yükledim fakat, index sayfası yerine aynı dizinde bulunan anasayfa aktif olarak karşıma geliyor nedenini anlamadım. Bu sorunla ilgili çözüm önerisi olan arkadaşlar varsa çok acil yardım edebilirler mi? Şimdiden çok teşekkür ediyorum...

falloosely' Alıntı:
Ama aynı dizinde index sayfası mevcut hocam neden böyle bir durum söz konusu?
anasayfayı index olarak algılıyor. İsterseniz index değiştirin anasayfa yapın isterseniz anasayfa ismini değiştirin.
Öncelik sırası demekki anasayfa olarak ayarlanmış bu sebeple ilk bu sayfayı okuyor. Host ile ilgili bir durum.

hasari' Alıntı:
falloosely' Alıntı:
anasayfayı index olarak algılıyor. İsterseniz index değiştirin anasayfa yapın isterseniz anasayfa ismini değiştirin.
Öncelik sırası demekki anasayfa olarak ayarlanmış bu sebeple ilk bu sayfayı okuyor. Host ile ilgili bir durum.

Anladım hocam teşekkür ederim söylediklerinizi uygulayacağım. Bu zamana kadar meb sunucularına aynı şeklide yükleme yapıyordum ama bu kez böyle bir sorun çıkardı.
Tekrar teşekkür ederim hocam...

hasari' Alıntı:
falloosely' Alıntı:
hasari hocam bir soruda ben sorayım okul sitesini filezilla ile güncelliyorum ama yaptığım değişiklik görünmüyor hatta bazı sayfaları sildim onlar bile görünüyor kaynak kısmında yeni hali görünüyor ama sayfada yok görünmüyor sizce neden olabilir?

sevdiceğim' Alıntı:
hasari' Alıntı:
falloosely' Alıntı:
hasari hocam bir soruda ben sorayım okul sitesini filezilla ile güncelliyorum ama yaptığım değişiklik görünmüyor hatta bazı sayfaları sildim onlar bile görünüyor kaynak kısmında yeni hali görünüyor ama sayfada yok görünmüyor sizce neden olabilir?
şu konuyu incele çözüm olmazsa bana site adresi ve şifrelerini verin bir bakayım.
meb-k12-tr-f122/ftp-de-dosyalarin-boyutu-sifir-0-ise-t64384.html

BBNET
Geri