index sayfama ne kaydedersem boyut 2 katı oluyor.

Kodla Büyü

samimi 75

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okul sitesinin index sayfası 250 kb tı.Bu sayfanın kod kısmına ne yazarsam yada ne çıkarırsam kaydettikten sonra index sayfası bir önceki boyutun 2 katı oluyor.Mesala ben front page programını kullanıyorum.İndex sayfamda aşağıdan yukarı hareket eden resimli kayan yazı var.Bu kayan yazı üzerinde yapmış olduğum her türlü ekleme ve çıkarmalarda sayfayı kaydettikten sonra index sayfamın boyutu sürekli bir öncekinin boyutunun istisnasız 2 katı oluyor.Yani boyut 250kb sa 500kb ,bir sonraki sefer 1mb derken birkaç ekleme ve çıkarmada 32 mb oldu.Şimdiye kadar hiç başıma gelmeyen çok enterasan bir durum.Düşünün bir index safasının boyutunun bu şekilde olmasını.Şunu denedim kayan yazıda değilde başka yerde yaptığım ekleme ve çıkarmada da aynısı oldu.Bu olay sadece kod kısmında çalışırken oluyor.Normal taslakta çalışırken her şey normal.Diğer personel,etkinlikler vb. gibi sayfalarda olmuyor.Bir de arkadaşlar kod kısmında çalışırken klavye kısa zaman sonra çalışmıyor.Normal taslak safasına döndüğümde klavye çalışıyor.Hatta yaptığım çalışmayı kaydederken bile uzun süre bekledikten sonra kaydediyor.Dünden beri uğraşıyorum ama çözüm bulamadım.İnternette de bir çözüm bulamadım.Bu konuda yadım edeceğinizi düşünüyorum.

Notepad ile aç. istediğin yeri kopyala Yapıştır, Kaydet muhtemelen dedğin gibi 2 katı olmayacaktır.

ayhangunes' Alıntı:
Notepad ile aç. istediğin yeri kopyala Yapıştır, Kaydet muhtemelen dedğin gibi 2 katı olmayacaktır.
şimdiye kadar böyle bir şey yoktu.Acaba neden olmuş olabilir?Virüsün etkisi var mıdır?

Bu konuyu gündüz açtığımda forum bayağı boştu.Şimdi maşallah çok dolu.Yukarıda anlattığım olay neden olabilir?Bugünden beri çalışıyorum ama başarılı olamadım.Bırakın İndex sayfasına bir şeyler eklemeyi bir kelime bile silsem sayfa önceki boyutun 2 katı oluyor.Mubarek katlama gidiyor.8mb,16,mb,32 mb.....3 yıldan beri bu web tasarımla uğraşıyorum böyle olay ilk defa başıma geldi.Bu forum sitesinde de bizi cebinden çıkaracak çok iyi arkadaşlarımız var.Güncelleme yapacağım ama bundan dolayı yapamıyorum.Valla arkadaşalar tek umudum bilgisayar bilişim.......

BBNET
Geri