index dosyam silinip duruyor..yardım

Kodla Büyü

fonseca_

Üye
okulumuzun sitesi 3 haftada 3 kez açılmaz oldu.Ekrana bişi gelmiyor yani.FTP yi açtım baktım index dosyamın boyutu 2 kb a inmiş ve boş.yedekden yenisini attım bugün yine aynı şey olmuş.Değiştirilme tarihine baktım 16:50 yazıyor ki sabahtan da çalışıyodu zaten akşama gitmiş.Nasıl engelleyebilirim arkadaşlar bunu?
Noluyor biri falan mı değiştiriyor anlamadım?FTP şifresini de değiştiremiyoruz galiba yada ben bulamadım
peffffff

Benimde tavsiyem şifrenizi değiştirmeniz

Yalnız ziyaretçi defteri veya sayaç eklentileride emin kaynaklardan elde edilmediğinde de bu tip sorunlar oluşabiliyor diye duydum...

hocam değiştirecem ama ftp şifresi değiştir yok ki.sadece ftp şifremi unuttum var ordand a malum aynı şifreyi gönderiyor.
yada ben bilmiyorum?

fonseca_' Alıntı:
hocam değiştirecem ama ftp şifresi değiştir yok ki.sadece ftp şifremi unuttum var ordand a malum aynı şifreyi gönderiyor.
yada ben bilmiyorum?

Hocam FTP şifresini Plesk (Hosting Kontrol) panelinden degiştirebilirsiniz .şifre degiştirildilten sonra da aynı şekilde olursa teknik destek alın ..

arkadaş MEB e gir
üstte bulunan hızlı erişim kısmında bulunan tırnağı aç,
www.meb.k12.tr(ücretsiz web alanı) kısmını seç,
İlsis Kullanıcı adı: , Şifre: ve Güvenlik Kodu: kısmını doldur,
orda tanımlar, ŞİFRE DEĞİŞİKLİĞİ, web adresi tanımı, ftp şifresi unuttum, link yayınla, teknik destek, ve güvenli çıkış var
ŞİFRE DEĞİŞİKLİĞİ butonuna bas,
eski şifreni ŞİFRENİZ kısmına, yeni şifreyi, Yeni Şifeniz ve Yeni Şifeniz (Tekrar)
kısmına yazıp
KAYDET butonuna bas
oldu bittiiii
şifren değişti...

BBNET
Geri