M messagge Üye Mesajlar 25 6 Temmuz 2011 #1 Arkadaşlar netin altını üstüne getirdim.Bu driver'i bulamadım.Elinde olan varsa çok sevinirim. ACİLLL Teşekkürler...
Arkadaşlar netin altını üstüne getirdim.Bu driver'i bulamadım.Elinde olan varsa çok sevinirim. ACİLLL Teşekkürler...
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,478 6 Temmuz 2011 #2 Buyrun. Ekli dosyalar inca-bt878_win2000.rar inca-bt878_win2000.rar 308.8 KB · Görüntüleme: 475
hemenyardim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 707 6 Temmuz 2011 #4 messagge' Alıntı: Sesimi duyan var mı Genişletmek için tıkla ... 10-12 yıllık TV kartı sürücüsü arıyorsunuz o kadar kolay değil.
messagge' Alıntı: Sesimi duyan var mı Genişletmek için tıkla ... 10-12 yıllık TV kartı sürücüsü arıyorsunuz o kadar kolay değil.
M messagge Üye Mesajlar 25 6 Temmuz 2011 #6 xp işletim sistemi, driverı hallettim ama ona uyumlu bir program lazım şimdide yardım ederseniz sevinirim hasari hocama çok teşekkürler driver için
xp işletim sistemi, driverı hallettim ama ona uyumlu bir program lazım şimdide yardım ederseniz sevinirim hasari hocama çok teşekkürler driver için