imajdan sonra dokumatik sorunu

Kodla Büyü

yildiray75

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar bu sene okulumuza faz 2 nin sadece tahtaları kuruldu ağ yapısı kurulmadı henüz.

bende hevesle faz 2 imajlar indirdim internetten . bir tanesini ebadan 7 eylül 2015 olanını indirdim mersin ilinin hazırlamış olduğu faz 2 yi indirdim hatta win 10 ve birtane daha imaj indirdim.
mersin faz 2 imajı çok hoşuma gitti kurdum. formatör değilim bu arada. neyse bende mükemmel çalıştı hiç sıkıntı vermedi.
sonra işgüzarlık değilmi fen ve müzikçi arkadaşa da yükledim. yüklemez olaydım en az 5 er kere yükledim dokunmatik çalışıyor sonra hata veriyor sağ altta usb cihazı tanınmadı ginbi hata çıkıyor. sonra ebanınkisini yükleyim dedimbu arkadaşlara onda da aynısını yaptı delirtti beni.
mahçup oldum şimdi de üstüme kaldı lanet olsun keşke yapmasaydım.

dokunmatik sorunu sizde de oluyormu bu sorunu nasıl çözebilirim. (hani imaj almasını atmasını bilmeyen windows kuramayan biriside değilim ilk imajı alalı 20 sene geçti nasıl bir sıkıntıysa geldi beni buldu)

Hocam dün bir arkadaş söyledi işlemcileri farklı olan akıllı tahta lar varmış bunların imajı birbirine uymuyor dokunmatik sorunu oluyor mus

Dur hele hocam, hemen silme imajı internete GFX_Win7_8_8.1_64_10.18.10.3621 yaz. bu driver'ı indir. 135 mb civarı. bunu kur hallolacaktır.

hocam işlemci ile alakalı olduğunu düşünmüyorum sistem farklılığı olsa windows çöker donar

internetten şöyle bi dosya buldum gittim hata veren bitanesine kurdum tanıdı direk

optusb.inf dosyasına sağ tık yükle diyosunuz ve geliyor dokunmatik . ama durun bakalım pazartesi geçsin iyice bi emin olayım stabil olucakmı gene yaparmı görelim

Ekli dosyalar

okanformula' Alıntı:
Dur hele hocam, hemen silme imajı internete GFX_Win7_8_8.1_64_10.18.10.3621 yaz. bu driver'ı indir. 135 mb civarı. bunu kur hallolacaktır.

win7 faz1 lerde de işe yarar mı hocam bu benim imajlardan sonra bi tahtada dokunmatik yarım santimetre aşağıdan algılıyor da

arkadaşın tahtasını düzeltmeye gittim bir hevesle yukarıdaki sürücü dosyasını yükledim tık çalıştı sevindim. sonra kendi sınıfıma gittim çatt benim tahtanınkisi gitti ama bende direk algılamıyor sürücü hatası değil. bugün sabah geldim sistem geri yükle yaptım düzeldi. :D

yildiray75' Alıntı:
hocam işlemci ile alakalı olduğunu düşünmüyorum sistem farklılığı olsa windows çöker donar

internetten şöyle bi dosya buldum gittim hata veren bitanesine kurdum tanıdı direk

optusb.inf dosyasına sağ tık yükle diyosunuz ve geliyor dokunmatik . ama durun bakalım pazartesi geçsin iyice bi emin olayım stabil olucakmı gene yaparmı görelim

bu bende işe yaramadı.

BBNET
Geri