ilkokul ortaokul beraber

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan plankml
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

plankml

Aktif Üye
arkadaşlar bulunduğum okulda ilkokul ortaokul beraber. bt sınıfı ilkokul binasında. benim kadrom ortaokulda. sıkıntım şu 1,2,3,4. sınıflar ve "öğretmenleri" sınıfı kullanmka için aldıklarında sınıf artık bir teknoloji sınıfı değil yağma edilmiş bir alandan başka bir şey olumyor. abartmıyorum, uyarılarıma rağmen bu hep böyle,zarar verilen donanımlar, kırılan koltuklar vs ve ben artık ilkokulların sınıfı kullanmlarını istemiyorum. bunun için ne yapabilirim, ne yapmalıyımi bir belgei yönetmelik vs var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim

hocam taşıma şansın yok mu ortaokul binasına. tek şansın bu ilkokul binasından ortaokul binasına taşımadığın sürece kontrol tamamen sana geçmez. bunun içinde müdürün onay vermesi lazım. 2 bilgisayar sınıfını ilkokuldan ilçeler arası taşıdık bulunduğumuz okula.

hocam imkanı yok. burası köy ve çevredeki tek okul burası. 4derslikli bir ilkokul binası ve tabi içinde bt sınıfı, 2 derslikli ayrı bir ortaokul binası, aynı bahçede. öğretmenler odası bile yok. idarede ilkokul binasında

BBNET
Geri