ilk kez fırça yedim :(

Kodla Büyü
çirkef olun azcık, ya da hanımefendi de kalabilirsiniz, bağırtmayın kendinize... az daha okusaymış, BT öğretmeni olsaymış. ben olsam içimde kalırdı konuşurdum, anlamıyorsa kapıyı kapatıp şahitsiz bağırır bağırır çıkardım. siz onun emir eri değilsiniz. BT sınıfınız da pek bir şirinmiş, masa örtüsü felan :)

dobra1979' Alıntı:
birbirimize destek olalım kendi aramızda bölünmeyelim lütfen bt rehber öğretmeni boş derslere bakmak zorunda değil o iş müdür yardımcısının işii

sorun şu ki ortada 2 okul var bi tane müdür var, müdür yardımcısı yok..boşta olan da ben vardım bana kaldı işte..

omurilik' Alıntı:
çirkef olun azcık, ya da hanımefendi de kalabilirsiniz, bağırtmayın kendinize... az daha okusaymış, BT öğretmeni olsaymış. ben olsam içimde kalırdı konuşurdum, anlamıyorsa kapıyı kapatıp şahitsiz bağırır bağırır çıkardım. siz onun emir eri değilsiniz. BT sınıfınız da pek bir şirinmiş, masa örtüsü felan :)

zaten yarın ilk işim odasına gidip konuşmak olucak.. sınıf bişeye benzemiyodu stor perdeler aldım, masaörtüsü aldım ama işte yaranamıyoruz..

Hocam dualarımız birbirimize, dualarım sizinle. Siz görevinizi yaptığınız sürece ve içiniz rahat vicdanınız sızlamıyorsa, birileri homurdansın dursun. Çok mu rahatsız etti tepkinizi dile getirin, haddii mi aştı mobbing suçu ile mahkemeye.

hayalcisuat' Alıntı:
omd' Alıntı:
Karslılara birşey dememiş ya hocam niye alınıyorsun! Karsta bunlardan çok demiş.
hocam başkasını savunmayın...! bahsi geçen kişinin yazdıklarını tekrar okuyun anlarsınız...!!!!

Arkadaşım ben karslılara bi şeymi dedim okursan anlarsın . benim burda onlardan çok var dedim amma hepsi onlara benzemiyor kastında bişey dedim yoksa memleketle alakalı bi şeymi dedim :-1:

Ya idareci diye böyle yapılmasına müsade etmeyin lütfen. Verin cevabını olsun bitsin. Kendilerini ne zannediyo bunlar.
Fırçalamak ne demek yaa

Bana düşmezki şöle idareciler :)

Bugün arkadaş şakasını yaptı geç geldim diye yapacaklarımı direk belirttim. Anladı.

Atıyo tutuyor demeyin boşuna eski okulda web sayfasını türkçeci yaptı.

BBNET
Geri