ilk asp.net+jquery destekli çalışmam

Kodla Büyü

SoftGe

Süper Üye
Süper Üye
ilk asp.net+jquery destekli çalışmam,
web programcılığındaki ilk ciddi projem diyebilirim,
olumlu olumsuz eleştirilenizi bekliyorum.
Fotoğrafçılar için 9 farklı jquery destekli fotoğraf galerisi
örnek site:
http://www.veysiboran.com.tr

yönetim paneli ekran görüntüleri
galerianaekran.png

menuyonetim.png

diğerleri
http://www.soft-ge.com/index.php/urunlerimiz/soft-ge-photo-gallery.html

meb engelinden dolayı örneğiniz açılmıyor, ama görünüş olarak güzele benziyor. jquery kullanarak ne yaptınız sitede?

ünide senin kıymetini bilemedik kardeş keşke yakın olsan öğrenecek cok şey cvar senden :)

öncelikle teşekkür ediyorum

ILICA46' Alıntı:
Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı isteğiyle, Türk Telekom A.Ş. tarafından engellenmiştir.
bende mebi engelleyecem sakıncalı zihniyetinden dolayı,
site fotoğraf galeri sitesi
9 farklı foto galeri seçip yönetim panelinden fotoğraflarınızı yayınlayabiliyorsunuz,
makale modülü,
fotoğrafçılar fotoğrafçılık kulüpleri gibi , kişisel fotoğraf albümü amaçlarıyla kullanılabilir.

alpi' Alıntı:
ünide senin kıymetini bilemedik kardeş keşke yakın olsan öğrenecek cok şey cvar senden :)

elimizden geldiğince çalışıyoruz Alpay,
programcılık en iyi stres atma aracım,

muratturk' Alıntı:
hocam admin panelli bi site yapmak için .net'de yol gösterebilirmisiniz bize?

hocam bu .nette ilk çalışmam benimde eksiklerim var,
ancak ilerleyen zamanlarda makalele hazırlayabilirsem
yardımcı olamaya çalışırım
tavsiye olarak
nette asp rol tabanlı güvenlik gibi arama yaprsanız
örnekler bulabilirsiniz.
bu sitede 3 katmanlı mimari kullandım bunun içinde bir kitap vardı 10 adım eticaret diye ondan ve togius arkadaş sağolsun çok yardımcı oldu.

Neden MEB engeli var anlamadım. Zaten meb filtresinin mantığını da tam olrak çözemedim. Bu arada iyi bir çalışmaya benziyori. Evde girip bir inceleriz hocam. Ha bir de belki yeri değil ama Soft-Ge kütüphane kurulumunda satış sonrası destekleriniz için teşekkürler. :+1:

41p3r' Alıntı:
Neden MEB engeli var anlamadım. Zaten meb filtresinin mantığını da tam olrak çözemedim. Bu arada iyi bir çalışmaya benziyori. Evde girip bir inceleriz hocam. Ha bir de belki yeri değil ama Soft-Ge kütüphane kurulumunda satış sonrası destekleriniz için teşekkürler hocam. :+1:
rica ederim hocam her zaman her çalışmamın sonuna kadar arkasındayım,

gunalhakan' Alıntı:
Hocam jquery i sormuşşun ama ben resimlerden gözümü alamadım, eline koluna sağlık, çok güzel olmuş..
resimleri çeken profesyonel fotoğrafçı
bu sayede bizde merak saldık zaten

BBNET
Geri