ilk araba olarak ne önerirsiniz

Kodla Büyü

sarix

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar araba almayı düşünüyorum 8000 tllik olacak
ilk arabam olacak ve acemiliği atmak için hangi model uygun olur sizin tavsiyeleriniz nedir
uno alabiirsin diyorlar buarada bayan olduğum için estetikde önemli:)
twingo dediler ama ben 2 kaplı olduğu için istemiyorum
sizin tavsiyelerinizi alabilirmiyim?

Erkekler için estetik daha önemli bir arabada :)
Önerebileceğim bi araba yok bu arada

8000 tl ye güzel broadway olabilir. acemilik için iyi araba yedek parçası ucuz ve kolay bulunur. şimdiden hayırlı olsun alacağın araba

Erkek içinde bayan içinde elinizdeki paraya 3 4 bin daha eklenerek bende palio öneririm. 2001 2002 2003 2004 civarı 10 14 bin arası değişiyor.

ilk araba olarak kesinlikle broadway derim...Alırkende satarkande sorunsuz bir araç.Tamam sert ve konfırsuz ama İLK ARAÇ olarak ve 8.000 tl 'ye bence olabilir..

twingo yada ford ka alsanız daha iyi edersiniz;o fiyata alınacak broadwayle başedemezsiniz ama güçlü kollarınız varsa alın tabi...ben ilk araba olarak hyundai accent almıştım hidrolik direksiyonu yoktu onun dışında fena değildir..ama sizi yorar twingo ve forda ka lardaki donanımı kullanım kolaylığını ne accentte ne broadway de bulamazsınız..

bir bayan için bence de twingo ka ya da corsa en uygunu.uno ya da broadway de olabilir ama konfor olarak hiçbir beklentiniz yoksa...

o paraya corsa varmı yaw. bence de broadway. ama onların da kronik kışın soğuk havalarda çalışmama sorunları var :mrgreen: yada ben hep öylelerine denk geldim.

broadway diye arabamı kaldı yahu yok artık , bence üstüne çok daha az konarak mesela panda alınabilir en azından tipi daha düzgün :)
gerçi 8.000tl demiş pardon :scared:

canınızı tehlikeye atacağınıza almayın daha iyi. Arabada en azından hava yastığı denen bir kavram olmalı,,,

alınacak en düşük araç hundai yumurta kasa dedikleri hava yastığı ve abs olan gls ler var 98 model

8000tl lik palio baktım internetten çoğunun kmsi 150000 civarı ofiyata yıpranmamış palio bulabilirmiyimm?
opelcosra demişsiniz onada babam yedek parçası çok pahalı olur ustalaşınca alırız dedi
twingoyu beğeniyorum ama 3kapılı diye istememiştim şimdi twingoda gözüme güzel göründü
aslında isteğim 8000tlye temiz palio bulmak ama bakalımvdenk gelir umarım

BBNET
Geri