Buzkırıcı' Alıntı:3 yil nfs, 1 yil hard truck, 1 yil scannia ve german truck, euro track deneyimim oldu.sonra fiat unonun direksiyonuna gecince araba basit geldi
dibler' Alıntı:kullandıkça alışıyorsun hocamben de ilk zamanlar çok stres yapardım hatta rahatlamak için sürekli radyo açık olurdu ama artık alıştım
![]()
:+1:Buzkırıcı' Alıntı:3 yil nfs, 1 yil hard truck, 1 yil scannia ve german truck, euro track deneyimim oldu.sonra fiat unonun direksiyonuna gecince araba basit geldi
:lol: :lol: :lol:Buzkırıcı' Alıntı:3 yil nfs, 1 yil hard truck, 1 yil scannia ve german truck, euro track deneyimim oldu.sonra fiat unonun direksiyonuna gecince araba basit geldi
Sende baya bi sabır varmış hocamBuzkırıcı' Alıntı:3 yil nfs, 1 yil hard truck, 1 yil scannia ve german truck, euro track deneyimim oldu.sonra fiat unonun direksiyonuna gecince araba basit geldi
ozlem22' Alıntı:ben de bugün yoğun trafikte araçlar arasından geçmekte olan yayaya yakın mesafeden hafifçe çaptım..yani ben duruyordum ana caddeye çıkmak için bekliyordum bi an yakaladım ve ani manevra yaptım yola çıkmak için, o da sağına soluna bakmadan yürüyo, yanımda arkadaşlarım da vardı konuşuyolar filan dalgınlık yaptım ve küüt.. adama elimle afedersiniz anlamında işaret ettim ama o bana saydırmaya başladı..nereye gidiyosun, ne bu acele vs. duyabildiğim kısmı bu, belki de küfretti bilmiyorum.. yani araba kullanırken herşey gelebiliyo insanın başına, allah daha beterinden korusun![]()
:+1:erginmeleksah' Alıntı:araba kullanmaktan bıktım gunde 70 km yapıyorum yakında bıkarsın
aynen hocam. hatta ayağımı frene basar gibi yapıyorumserkanaytekin' Alıntı:Bilmiyorum sizde oluyor mu? Kendim araç kullanırken hızlı gittiğimi hiç hissetmiyorum, ama yana veya arkaya oturdum mu 70 bile 110 gibi geliyor, kendime şaşıyorum.
aynenserkanaytekin' Alıntı:Bilmiyorum sizde oluyor mu? Kendim araç kullanırken hızlı gittiğimi hiç hissetmiyorum, ama yana veya arkaya oturdum mu 70 bile 110 gibi geliyor, kendime şaşıyorum.
hatta bi elim direksiyonda bi elim viteste kullanmak daha çok hoşuma gidiyorboteningulu_44' Alıntı:kullandıkça atarsınız stresinizi....ben ilk zamanlarda direksiyonu okadar sıkı tutuyodumki kas yapmıştım...ama şimdi tek el dreksiyonda tek el viteste bi nevi kamyoncu gibi oluyosun düz vitesse aracınız![]()
vay kaymoncular sizi vay.ozlem22' Alıntı:aynenserkanaytekin' Alıntı:Bilmiyorum sizde oluyor mu? Kendim araç kullanırken hızlı gittiğimi hiç hissetmiyorum, ama yana veya arkaya oturdum mu 70 bile 110 gibi geliyor, kendime şaşıyorum.
hatta bi elim direksiyonda bi elim viteste kullanmak daha çok hoşuma gidiyorboteningulu_44' Alıntı:kullandıkça atarsınız stresinizi....ben ilk zamanlarda direksiyonu okadar sıkı tutuyodumki kas yapmıştım...ama şimdi tek el dreksiyonda tek el viteste bi nevi kamyoncu gibi oluyosun düz vitesse aracınız![]()
)
amisos55' Alıntı:dibler' Alıntı:kullandıkça alışıyorsun hocamben de ilk zamanlar çok stres yapardım hatta rahatlamak için sürekli radyo açık olurdu ama artık alıştım
![]()
o alışma evresini yaşayan bahtsızlar da vardır dimi hocam)