B bote_sevinc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 316 14 Eylül 2011 #1 Davetiye hazırlamak isteyen arkadaşların işine yarayabilir psdler de bikaç tane layer silmeyi unutmuşum görünmezdi aklınızda bulunsun Ekli dosyalar 1.rar 1.rar 5.5 MB · Görüntüleme: 902 2.rar 2.rar 5.6 MB · Görüntüleme: 903 4.rar 4.rar 3.6 MB · Görüntüleme: 996
Davetiye hazırlamak isteyen arkadaşların işine yarayabilir psdler de bikaç tane layer silmeyi unutmuşum görünmezdi aklınızda bulunsun
can61 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 668 17 Eylül 2011 #6 hocam paylaşımlarınız gayet güzel ama biraz geç gördüm. Ben de acilen hazırladığım şablonları paylaşıyorum. Belki işine yarayan olur.. Ekli dosyalar Desktop.rar Desktop.rar 628.2 KB · Görüntüleme: 424
hocam paylaşımlarınız gayet güzel ama biraz geç gördüm. Ben de acilen hazırladığım şablonları paylaşıyorum. Belki işine yarayan olur..
B bote_sevinc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 316 21 Eylül 2011 #10 can61' Alıntı: hocam paylaşımlarınız gayet güzel ama biraz geç gördüm. Ben de acilen hazırladığım şablonları paylaşıyorum. Belki işine yarayan olur.. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam
can61' Alıntı: hocam paylaşımlarınız gayet güzel ama biraz geç gördüm. Ben de acilen hazırladığım şablonları paylaşıyorum. Belki işine yarayan olur.. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam
S seyitaligecici Üye Mesajlar 1 9 Eylül 2015 #16 Hocam davetiye çok işime yaradı. Teşekkür ederim. Selamlar...