ilişiği kesme muamması

Kodla Büyü
Il disi tayinde ilisigimizi en gec ne zaman kesebiliriz? Okuldaki memur kararname geleli 15 gun oldu olacak diye baska bir arkadasi arayip pinpiriklendirmis.

arkadaşlar hepinizin yeni görev yerleri hayırlı uğurlu olsun. Ben ancak 2 eylülde ilişik kesebiliyorum, acaba sorun olur mu?

müdür bey teşekkür ederim, aslında sorduğum soruyu cevaplamışsınız ama içim bir türlü rahat etmiyor, kılavuzda da net bir tarih yok. ben yurt dışında olacağım, 31 Ağustosta döneceğim ve şu an bu işlemleri yapmama imkan yok. Dolayısıyla ilk iş günü olan 2 Eylül ilişiğimi kesip, meyil müddetimde eşyalarımı toparlayıp dönüp yeni görev yerimde başlamayı düşünüyordum. Bana net bir şey söyleyecek biri var mı acaba?

sumunu' Alıntı:
Okul muduru olarak aciklayayim durumu. Kararnamenizi 2 eylulde teblig alacaksiniz. Tebligden itibaren 15 gun sureniz var. Yani 14 eylulde kesip 15 inde bile goreve baslayabilirsiniz. Sorusu olan yazabilir.

Bugün kestim ilişiğimi Giresun - Bulancak. Yarın ev eşyalarımı satıyorum, telefon - interneti kapatıyorum, kargoları yapıyorum, gece İzmir'e uçuyorum. Perşembe sabah erkenden Bayındır'a görev başlangıcı yapıyorum :+1:

dün kestim ilişiğimi eşyaları falan toparlayıp çıkacam yola cumaya yeni okulumda başlarım hadi hayırlısı buarada yolluk ilişik kestikten sonra tahmini nezaman yatar arkadaşlar

BBNET
Geri