ilişiği kesme muamması

Kodla Büyü

taatoo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bu konudan sıkıldım artık tayinim diyarbakırdan manisaya çıktı
ilişiği kesmek için gidecektmki mebi araadım ilişiği kesemessnz dediler biletimi iptal ettim
bayramdan sonra gelin dediler benimde bayramdan sonra düğünüm var 19unda gidebilirim
ili ve ilçeyi aradım 30ağustosa kadar zamanınız var dediler
müdür yardımcıma sordum ilişiği kesmek için öğrendikten sonra bi süre zarfı varmı(yok öğrendikten sonra 15gün falan var diyolar ya) diye sordum yok dedi ama yinede bilgisi olan arkadaşlara danışayım dedim

değerli hocalarım kararnameler geldiğini biliyorum ama şöle bi durum var ben salı gidiyodum ama ili ve ilçeyi aradğımda maaşları yaptık bayramdan önce ilişik kesemeyz diyolar mel müdürlüğünü aradım hocam 15inden sonra gelin dedi benmde düğün var ben 19unda gelip kesecem dedim hcam problem yok 30ağustosa kadar zamanınız var dediler

bizde de aynı şekilde maaşlar yapıldı ama personel bildirim formuna bir sonraki maaş günü 9-15 diye yazıldı. anlamadığım mmaş yapıldıktan sonra ne sorun olabilir ki

alpi' Alıntı:
bizde de aynı şekilde maaşlar yapıldı ama personel bildirim formuna bir sonraki maaş günü 9-15 diye yazıldı. anlamadığım mmaş yapıldıktan sonra ne sorun olabilir ki
Zaten olması gereken de bu sizinkiler doğrusunu yapmışlar.

aynen hocam sizinkiler doğrsunu yapmışlar bizide böle süründürüyolar zaten
bide hocam kararnameler gelmesinden itibaren ilişiği kesmemiz gereken bi süre varmı müdür falan yok dedi ama bide bilgisi olanların bilgilerine başvuralım

bende yeni okuluma tlf açtım maaş onayını beklettiler ilişiğimi kesip hemen gidp göreve başladım benimde maaşımı yapıp onayı öyle verdiler sorun çözüldü. insanlar yeter ki karşısınd aki insanın işini kolaylaştırmaya çalışsın o zaman hiç bir sıkıntı kalmıyor :)

nosTRa' Alıntı:
alpi' Alıntı:
Zaten olması gereken de bu sizinkiler doğrusunu yapmışlar.

Bugün bende sordum, lanet maaşı erken alacağımız için bi avans muhabbeti var. yani zaten bir sonraki ayın maaşını alıyoruz bir de erken alınca falan filan,

tabi konuya tam hakim birini bulamadım bende maliyeye gidip sorduğumda hiç bir problem olmayacağını, ilişik kesebileceğimi söylediler.

Bende yarın ilişik kesip yeni okulumda başlayacağım ne olursa olsun.

Büyük ihtimal memdeki memurların işine geliyor bu iş, ondan oldu bu karmaşa.

dun karstaydım neymıs efendım maaslarınız yapıldı maalıye ıle uğraşamayız dıye ılısıgı arkadaşlar ayın 16 sına kadar vermıcez dedıler cok uğraştık ama nuh dedıler peygamber demedıler arkamıza baka baka memleketlerımıze elımız bos donduk

g.cetin.66' Alıntı:
dun karstaydım neymıs efendım maaslarınız yapıldı maalıye ıle uğraşamayız dıye ılısıgı arkadaşlar ayın 16 sına kadar vermıcez dedıler cok uğraştık ama nuh dedıler peygamber demedıler arkamıza baka baka memleketlerımıze elımız bos donduk

Yok ya akşam bir daha sordum maliyedeki arkadaşlara, sıkıntı olmayacağını, mem dekilerin uğraşmak istemediklerini söylediler. Maaşlar ve ekdersler yapıldı burada. Hepsi tamam

Bayram vakti yaklaşıyor, herkesin işi gücü var hocam, keşke biraz daha ısrar etseydiniz.

Selamlar

aceleye ne gerek var ağustos çuvala girmedi ya. 15 günlük süre kararnameden itibaren 15 gün değil ilişik kesmeden itibaren 15 gündür bildiğim.

vkgz' Alıntı:
aceleye ne gerek var ağustos çuvala girmedi ya. 15 günlük süre kararnameden itibaren 15 gün değil ilişik kesmeden itibaren 15 gündür bildiğim.
haklısın hocam bende yönetmeliği okudum ilişik kestikten sonra yeni okulunda başlaman için 15gün süre var
ben bayramdan önce gideym bayramdan sonra düğün falan yapacam ayak bağı olmasın deedim ama böle cevap aldım bakalım artık 18 ağustos gibi falan gidecez bakalım dediğin gibi ağustos çuvalamı girdi:D

g.cetin.66' Alıntı:
hocam kötü olmuş valla bende ta balıkesirden diyarbakıra gidecektm son anda öğrendim bileti iptal ettim

Arkadaşlar eşimin de benim de tayinlerimiz aynı ile çıktı,eş durumunu beklemek istemedik... Önceden uçak bileti almıştık ama atandığımız ve halihazırda çalıştığımız illerde mem'lerin farklı beyanatları oldu bizde riske girmedik ve uçak biletlerini iptal ederek bayramdan sonra ilişik keselim dedik.

Şimdi tam olarak merak ettiğim konu ilişik kestikten sonra 15 gün süremiz var peki ilişiği en geç ne zaman kesebilirim? ne kadar sürem var?
Bazı kaynaklardan duyduğuma göre 1 eylül'e kadar yeni okulunda başlayabilirsin deniliyor...

15 den sonra kesebilirsiniz. 15 inden önce kesitğiniz anda gittiğiniz yerin maaş yapması gerekir buda bu süreçte olmayacağından beklemeniz gerekecek

taatoo' Alıntı:
g.cetin.66' Alıntı:
hocam kötü olmuş valla bende ta balıkesirden diyarbakıra gidecektm son anda öğrendim bileti iptal ettim

Hocam sizin tayininiz Balıkesir'e mi çıktı? Öğrenebilir miyim.

Selamlar

mustafatoker' Alıntı:
15 den sonra kesebilirsiniz. 15 inden önce kesitğiniz anda gittiğiniz yerin maaş yapması gerekir buda bu süreçte olmayacağından beklemeniz gerekecek

Bu ay 6'sında yattı ama yine resmiyette 15'i gibi mi işlem görüyor? bayram sonrası düşünüyordum ben 12-13-14-15 gibi... demek ki yine 15'inden sonrasını mu beklicez?

Demise' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:

Bu ay 6'sında yattı ama yine resmiyette 15'i gibi mi işlem görüyor? bayram sonrası düşünüyordum ben 12-13-14-15 gibi... demek ki yine 15'inden sonrasını mu beklicez?
malesef bekliyeceksiniz

mustafatoker' Alıntı:
Demise' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:

malesef bekliyeceksiniz
Teşekkürler hocam...

kafkas' Alıntı:
taatoo' Alıntı:
g.cetin.66' Alıntı:

Hocam sizin tayininiz Balıkesir'e mi çıktı? Öğrenebilir miyim.

Selamlar
yok hocam ben Balıkesirliyim tayinim manisa kırkağaça çıktı

Arkadaslar bende ayni durumdayim. Istanbulda isi yokusa suruyor. O yuzden diger islerimi halledip ilisigi kesemeden dondum izmire. Ama bi arkadasim adina noterden vekalet cikartip benim adima gerekli islemleri yapabilecegini gosteren bir evrak gondermeyi planliyorum. Sagolsun yardimci olacak arkadaslarim var istanbulda. Bu sorun bu sekilde cozulebilir gibime geliyor. Sonucta noter vekaletiyle ev bile alinip satiliyorsa bi ilisik kesip uc kisiye imzalatmayada yarar herhalde...
Eger yardimci olabilecek bir arkadasiniz varsa bu yolu deneyebilirsiniz... tabi aksi bir genelge yoksa..

gncl ben 19unda ilişiği kesecem 21 gibi yeni okulda başlarım bi problem olurmu acaba bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim

ben 31 temmuzda İstanbuldan ilişiğimi kestim.2 Ağustosta yolluğum yattı şükür.bugünde yeni görev yerimden ilk maaşımı aldım.Biraz hızlı tempo yaptık ama değdi.

Benim kararnamem daha bugün gelmiş okuluma. Giresun/Bulancak...

Bayram sonrası ilişiğimi keseceğim...

eyvallah hocam saolasın verdiğin bilgi içinde saolasın kırkağaçta karşılaşırız umarım:D

Okul muduru olarak aciklayayim durumu. Kararnamenizi 2 eylulde teblig alacaksiniz. Tebligden itibaren 15 gun sureniz var. Yani 14 eylulde kesip 15 inde bile goreve baslayabilirsiniz. Sorusu olan yazabilir.

BBNET
Geri