iliçi ve ildışı tayinler ne zaman oluyo 2012 de

Kodla Büyü

permanganat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 2012 iliçi ve ildışı ne zaman olacak bide iliçi ve ildışı aynı andamı yapılacak bilgisi olan var mı?

Çağrı1' Alıntı:
bekliyoruz hocam tam kesin bir bilgi yok sözde 9-15 arası denmişti

şubatta taslağı yayınlanan bir yönetmelik vardı hala çıkacak olan :D

o yönetmeliği görmeden ölürsem gözüm açık gider :D

ilana çıktıktan sonra belli prosüdürü var öyle bir haftada oldu bittiye getirilemez.. 20 ila 30 gün arası sürer ilana çıktıktan sonra açıklanması

belki konu başlığına uymuycak soracağım soru ama il dışı tayin için bulunduğumuz ilde 3 sene çalışma şartı vardı diye hatırlıyorum hala o şart var mı bilgisi olan var mı?

firtuna61' Alıntı:
eğitim bir sen görüşmüş haftaya iliçi sonraki hafta il dışı olacak

bi de bildiğimizi net olarak EKLEME YAPMADAN söyleyebilsek ne güzel olacak...

Kod:
http://www.mebpersoneli.com/haber/6463-normlar-belirlensin-hemen-yer-degisikligi-baslayacak

Öğretmenlerin il içi ve il dışı isteğe bağlı yer değişikliği ile özür durumuna bağlı yer değişikliği sürecinin hemen başlatılması için MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hikmet Çolak ile görüştük. 

Genel Sekreterimiz Ahmet Özer ile Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreterimiz Ramazan Çakırcı,  İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hikmet Çolak ile görüşerek öğretmenlerin isteğe bağlı il içi il dışı yer değişikliği, özür durumuna bağlı yer değişikliğinin takviminin açıklanmasını istediler.
...
...
İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hikmet Çolak; Eğitim kurumları [b]öğretmen normlarını belirledikten hemen sonra [/b]öğretmenlerin yer değiştirme süreci başlatacaklarını söyledi.

BBNET
Geri