yasakliescobar3232
Aktif Üye
Parantez içinde yezmışlar? bilen varmıdır
o zaman ihtiyaç listesinde yer almasa bile mebbiste başvuru ekranında deneyelim mi şansımızı?serwet01' Alıntı:Çok basit orada bulunan öğretmenlerinde tercihte bulunma ve yer değiştirme olasılığı var![]()
istediğim okulda şu an ihtiyaç görünmüyo. tercih edeyim mi yine de? ben böyle anladım yazdıklarınızdanhorizon68' Alıntı:il içinde geçen sene tercih yaptım ve istediğim okula yerleştim umarım sizlerinde gönlüne göre olur. il içi sıra çalıştırarak yapılıyor arkadaşlar tüm okullar sistemde görünür sebebi ise ordaki arkadaş yer değiştirme ihtimali var sizde orayı yazarsanız o okul boş kalmaz ve sizin tercihinizle de istediğiniz yer gelmiş olur ilk atama gibi düşünmeyin diğer okullarda ki tüm öğretmenlerin istekleri göz önüne alınarak yapılıyor.
hocam benim tavsiyem düşündüğünüz yerdeki arkadaşlara ulaşın öğrenin garanti olur ama ulaşmak zor derseniz tabiki yazın oradaki arkadaşlar yerdeğiştirirse siz yerleşirsiniz kısacasıdilek83' Alıntı:istediğim okulda şu an ihtiyaç görünmüyo. tercih edeyim mi yine de? ben böyle anladım yazdıklarınızdanhorizon68' Alıntı:il içinde geçen sene tercih yaptım ve istediğim okula yerleştim umarım sizlerinde gönlüne göre olur. il içi sıra çalıştırarak yapılıyor arkadaşlar tüm okullar sistemde görünür sebebi ise ordaki arkadaş yer değiştirme ihtimali var sizde orayı yazarsanız o okul boş kalmaz ve sizin tercihinizle de istediğiniz yer gelmiş olur ilk atama gibi düşünmeyin diğer okullarda ki tüm öğretmenlerin istekleri göz önüne alınarak yapılıyor.