http://atama.meb.gov.tr/
başvuranlara hayırlı olsun
başvuranlara hayırlı olsun

hayırlı olsun BT DEN bir yaprak dökümü daha desenizemutlak_adeger' Alıntı:Kendi okulumda teknoloji tasarım öğretmeni oldum![]()
valla hocam öyle oldu hem BT den hem bizim evdendeftones' Alıntı:hayırlı olsun BT DEN bir yaprak dökümü daha desenizemutlak_adeger' Alıntı:Kendi okulumda teknoloji tasarım öğretmeni oldum![]()

mutlak_adeger' Alıntı:Kendi okulumda teknoloji tasarım öğretmeni oldum![]()
Hayırlı olsun ne diyelim başka.mutlak_adeger' Alıntı:Kendi okulumda teknoloji tasarım öğretmeni oldum![]()
only61' Alıntı:mutlak_adeger' Alıntı:Kendi okulumda teknoloji tasarım öğretmeni oldum![]()
inşallah ilerde pişman olmazsınız...gerçi tekrar bilişim branşına geçme şansınız vardır herhalde...?
Bilgisayar öğretmeni olmayı çok seviyorum hala gönlüm onda tabi ki ama formatörlükten nefret ediyorum. Bizim bölümün sonu da formatörlükten başka bir şey olmayacak. Umarım hayırlı olur.bilalca' Alıntı:Teknoloji tasarıma geçtiğiniz için de bu forumu ve bizi yalnız bırakmazsınız?![]()
Dedim ya gönlüm BT'de diye. Ayrıca eşim hala BT'ci. Her türlü eylemde, mesaj göndermede vs yanınızdayım beni birincilikle bitirdiğim branşı bırakmak zorunda bırakanlara karşı...İnşallah en kısa zamanda şartlar düzelir de eşim de tüm BT'ci arkadaşlar da rahata kavuşur.
İnsanın okuduğu mesleği bırakması çok üzücü 
)
çünkü bu branşlar da genç branşlargraphicera' Alıntı:Ben de kendi okulumda teknoloji tasarıma geçtim. Sebebi de formatörlükten nefret etmem ve öğretmen olmak istememdiİnsanın okuduğu mesleği bırakması çok üzücü
![]()
Kara Kule 61' Alıntı:hocam sizin btci olduğunuzu okul bildiği için yine bt işleri size bırakılırmı?
hayırlı olsun hocam büyük cesaret tebriklermutlak_adeger' Alıntı:Kendi okulumda teknoloji tasarım öğretmeni oldum![]()
boteningulu_44' Alıntı:hayırlı olsun hocam büyük cesaret tebriklermutlak_adeger' Alıntı:Kendi okulumda teknoloji tasarım öğretmeni oldum![]()

Hayırlı olsun hocam...baharr' Alıntı:teknoloji tasarıma geçtim![]()
Çok şükür hocam, ben de kendi okulumda teknoloji tasarıma geçtim. Eşim hala BT'ci, tamamen kurtulamadık formatörlükten ama yine de 1 eve 2 bilgisayarcı fazlaydı. Çok mutluyumesilasoul' Alıntı:teknolojı tasarıma geçtim şükür formatörlüğün türevlerinden kurtarana![]()

Teşekkürler hocam.fahrican' Alıntı:Yeni branşınız ve görev yerleriniz hayırlı olsun arkadaşlar.
şüphesiz hocam orası öyleonly61' Alıntı:ne olursa olsun insanın kendi branşını değiştirmesi adama çok koyar...ben hala bilgisayarcıyım ama kendimi branş değiştirenlerin yerine koyduğum zaman gerçekten çok duygusal anlar yaşayacağıma inanıyorum...