http://atama.meb.gov.tr/
başvuranlara hayırlı olsun
başvuranlara hayırlı olsun
hayırlı olsun BT DEN bir yaprak dökümü daha desenizemutlak_adeger' Alıntı:Kendi okulumda teknoloji tasarım öğretmeni oldum![]()
valla hocam öyle oldu hem BT den hem bizim evdendeftones' Alıntı:hayırlı olsun BT DEN bir yaprak dökümü daha desenizemutlak_adeger' Alıntı:Kendi okulumda teknoloji tasarım öğretmeni oldum![]()
mutlak_adeger' Alıntı:Kendi okulumda teknoloji tasarım öğretmeni oldum![]()
Hayırlı olsun ne diyelim başka.mutlak_adeger' Alıntı:Kendi okulumda teknoloji tasarım öğretmeni oldum![]()
only61' Alıntı:mutlak_adeger' Alıntı:Kendi okulumda teknoloji tasarım öğretmeni oldum![]()
inşallah ilerde pişman olmazsınız...gerçi tekrar bilişim branşına geçme şansınız vardır herhalde...?
bilalca' Alıntı:Teknoloji tasarıma geçtiğiniz için de bu forumu ve bizi yalnız bırakmazsınız?![]()
graphicera' Alıntı:Ben de kendi okulumda teknoloji tasarıma geçtim. Sebebi de formatörlükten nefret etmem ve öğretmen olmak istememdiİnsanın okuduğu mesleği bırakması çok üzücü
![]()
Kara Kule 61' Alıntı:hocam sizin btci olduğunuzu okul bildiği için yine bt işleri size bırakılırmı?
hayırlı olsun hocam büyük cesaret tebriklermutlak_adeger' Alıntı:Kendi okulumda teknoloji tasarım öğretmeni oldum![]()
boteningulu_44' Alıntı:hayırlı olsun hocam büyük cesaret tebriklermutlak_adeger' Alıntı:Kendi okulumda teknoloji tasarım öğretmeni oldum![]()
Hayırlı olsun hocam...baharr' Alıntı:teknoloji tasarıma geçtim![]()
Çok şükür hocam, ben de kendi okulumda teknoloji tasarıma geçtim. Eşim hala BT'ci, tamamen kurtulamadık formatörlükten ama yine de 1 eve 2 bilgisayarcı fazlaydı. Çok mutluyumesilasoul' Alıntı:teknolojı tasarıma geçtim şükür formatörlüğün türevlerinden kurtarana![]()
Teşekkürler hocam.fahrican' Alıntı:Yeni branşınız ve görev yerleriniz hayırlı olsun arkadaşlar.
şüphesiz hocam orası öyleonly61' Alıntı:ne olursa olsun insanın kendi branşını değiştirmesi adama çok koyar...ben hala bilgisayarcıyım ama kendimi branş değiştirenlerin yerine koyduğum zaman gerçekten çok duygusal anlar yaşayacağıma inanıyorum...