il disinda tecrubeli arkadaslar tayi isteyen sayisi kac olur

Kodla Büyü

tomreader2010

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaslar gecmis yillarda tayin isteyen hocalarim forumda puan paylasan ve tayine basvuran kisi sayisinda bir oranlama yapmamiz munkun mu acaba

bir aralar norm açığını söyleyenler oluyordu. hala bu bilgiyi verecek olan varsa , onu baz alarak tahmin yapabiliriz...

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
bir aralar norm açığını söyleyenler oluyordu. hala bu bilgiyi verecek olan varsa , onu baz alarak tahmin yapabiliriz...
hocam ben ankaraya isteyeceğim il içindeki açık okulları ankara mem yayınladı yaklaşık 200 civarı açık var ama bunun ne kadarını il dışına açarlar muhtemel çok azı ama ne kadar onu bilmiyorum.
Benim merak ettiğim forumda şuan 20 civarı Ankara isteyecek arkadaş var bu gerçekten tayin isteyeceklerin sayısının kaçta kaçı

forumda yazan kişi sayısı seni aldatmasın hocam. çok daha fazla kişi tercih yapar. tayin isteyip burayı takip etmeyen ya da yazmakla uğraşman birçok arkadaşımız oluyor.

kaç kişinin tayin isteyeceğinin yanında kaç norm açacaklar bu önemli. bunuda bilemiyoruz. bir sene çok açıyorlar bir sene az. bekleyip göreceğiz. çok heyecanlısın bu sene tayin isteyeceğin için ama bekleyip göreceğiz hocam. 20-25 gün içinde belli olacak.

16 haziranda belli olacak :=) ben de sabırsızlıkla bekliyorum, çok sıkıldıııım buralardan :?

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
16 haziranda belli olacak :=) ben de sabırsızlıkla bekliyorum, çok sıkıldıııım buralardan :?
Geçen sene tercih sayfalari açilmadan excel formatinda normlar yayinlanmisti.bu sene de öyle olur diye düsünüyorum.yoksa 4-5 gün bize yetmez.

ankara merkez 200e yakın açık gösterdi ama bunların hemen hiç birini ildışına vermiyolar
geçen sene böteye merkez 1 yada 2 taneydi toplamdada 40-50 arasıydı sanırım kontenjan (bi kısmı meslek lisesi tabi)
2010dan beri ankaraya açılan en fazla kontenjandı
merkezleri açmayacaklarsa ilçelerde çok fazla açık olabileceğini sanmıorum (haymanada 1 yada 2 açık var sadece)
hayırlısı olur inş herkes için...

Yayinladiklari acik listesinde merkez disinda cok acik yoktu hocam sadece il
icinden 31 kisi yer degistirdi onlarrin merkez disindan geldigini dusunursek 40 civari merkez disi acik var umarim bu sene merkezden de acarlar

Özür grubu atamalarında taliplerinin fazla olduğu illerde genelde il dışı tercihlerde toplam normun 1/10 kadarını açıyorlar.
O yuzden populer olan yerlere dusuk puanlarla gitmek zor olabilir.
Örneğin Kayseri merkezde geçen sene 7-8 okul açıktı ve merkez okulları 100 kusur puanla kapattı... genel normda 100 den fazlaydı.

İnşallah hocam ama sanırım Ankara dışından direk merkez bir okula gelmek biraz zor olacak

BBNET
Geri