Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam geç kalmışlar arayıp uyarsaydınız keşke bizim müdürümüz hemen onayladı sağolsun ancak ilçede 2 gün bekledi.2 kez aradım ilçeyi ondan sonra onayladılar sıraya koyuyorlarmış
Hocam iptal edecekseniz bugünu geçirmeyin. İl onayı reddetsin yarın atama yapılırsa iptal olmayabilir. Tanıdıklarla filan o memurlara veya il koordinatörüne ulaşın
İldden ilişik kesme diye birşey yoktu sanırım. Yaklaşık 6 sene oldu tam hatırlamıyorum. Ancak okula kararname geldikten sonra ayrılışı yapıp gidiyorduk galiba. Belki en fazla ilçe milli eğitime de uğramak gerekebilir. İle gitmemiştim. Değişmiş olabilir tabii.
"39- İller arası görev yeri değiştirilen öğretmenlerin yer değiştirme işlemleri iptal edilmeyecektir. Ancak bunlardan yer değiştirmeleri gerçekleştirildikten sonra Yönetmelikte belirtilen mazeretlerden biri oluşanların atamaları, görev yerlerinden ayrılmamış olmaları kaydıyla iptal edilebilecektir.