il dışı ilişki kesme ne zaman nasıl oluyor?

Kodla Büyü

raid10000

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bbnet ve internetten biraz araştırdım sağolsun okuldaki memur arkadaşta yardımcı oluyor ama ben teyid etme amaçlı soruyorum;

memurumuz şöyle dedi ben 29 temmuz(pazartesi) geliyorum mardine dedim.bana kararnameler gelsin ben sana telefon açayım öyle gel dedi(internette bazı arkadaşlar kararnameler geldikten sonra 10 gün içerisinde yapabiliyorsun demiş).

il dışı ataması çıkanlar ve daha önceden (geçen senelerde) bu işlemi yapanlar emin olmam adına fikirlerini paylaşabilirse, benim gibi pipirikli adamlara yardımcı olacaklardır.

saygılarımla

Önce kararnamelerin gelmesi şart o doğru. Diğer yandan acele etmenize gerek yok gerçekten. Tabi sizin bileceğiniz iş...

teşşekkür ederim cevaplar için bende öyle düşünmeye başladım; mümkünse bayramdan sonra.

saygılarımla

kararnameyi bayramdan sonra alıp ilişik kesip yeni yere başlayabiiyormuyuz. Yoksa 26 temmuzdan itibaren 15 gün içinde kararnameyi alıp yeni görev yerine başlamak zorundamıyız?

Kararname çıktıktan sonra, 15 gün içerisinde ilişik kesip yeni görev yerinde başlamayı yapmak gerekiyor diye duyumlarım var. Kesin bilgisi olan onaylarsa ben de memnun olurum..

bence okullarınızı arayın bakalım onlardan ne cevap gelecek.sıkıntı olmayacağını düşünmeye başladım :)

raid10000' Alıntı:
bence okullarınızı arayın bakalım onlardan ne cevap gelecek.sıkıntı olmayacağını düşünmeye başladım :)
Şimdiden sıkıntı olmaya başladı bile hocam. Çünkü iller arası, hatta kurumlar arası farklı uygulamalar olmakta.

biz il içi atandık daha ilişiğimizi kesemedik, bu zamanlarda otobüslerde-uçaklarda boş yerler olur.. kararnameniz okula geldikten sonra gitmeniz tavsiye olunur... kararname bugün yarın gelir diye gidersiniz 1 hafta 10 gün beklersiniz boşu boşuna..(tabii ev taşıma gibi bir durum yoksa)

soyle bir problem olmazmi baram sonrasi atinca maas girisleri eski okul tarafindan yapiliyor misal 12 sinde felan bizde 13 ünde ilisik kesersek maaslarda problem olmazmi

gzegen' Alıntı:
soyle bir problem olmazmi baram sonrasi atinca maas girisleri eski okul tarafindan yapiliyor misal 12 sinde felan bizde 13 ünde ilisik kesersek maaslarda problem olmazmi

problem olmaz hocam cıkısınızı aldığınız güne kadar kı masınızı cebe koyarsınız dıgerını maliyeye gerı yatırırsınız
survivor_0019' Alıntı:
kararnameler hem eski okula hem de yeni atandığımız okula mı gidiyor?
2 okulada gider hocam okulunuzu ararsanız gelıp gelmedıgını soyluyorlar

ismailt' Alıntı:
kararnameyi bayramdan sonra alıp ilişik kesip yeni yere başlayabiiyormuyuz. Yoksa 26 temmuzdan itibaren 15 gün içinde kararnameyi alıp yeni görev yerine başlamak zorundamıyız?

kararnamen gelırse baslarsın , 26 temmuz falan yok hocam kararnameyı sana teblıg ettikten sonra on bes gun

sozlesmeliden kadroya geciste 16 sinda gectm 15 is pazara denk gelmisti adamlar 1 gün icin maasdan 300 tl ye yakin para kesmisti bilmem ne maasi diyorlar boyle eksik maaslara ve anamaasa gore fazla oynuyor para o nedenle cok geciktirmemek lazim diye düsünmüstüm.

gzegen' Alıntı:
sozlesmeliden kadroya geciste 16 sinda gectm 15 is pazara denk gelmisti adamlar 1 gün icin maasdan 300 tl ye yakin para kesmisti bilmem ne maasi diyorlar boyle eksik maaslara ve anamaasa gore fazla oynuyor para o nedenle cok geciktirmemek lazim diye düsünmüstüm.

hocam bır günlüğe oyle bırsey kesemezler mesela bende oyle olmadı bır hata var

gzegen' Alıntı:
bende bunu merak ediyorum. ilişiği kestikten 1-2 gün sonra diğer okula gitsek maaş kesinti mi olacak, :?:

cagdas' Alıntı:
gzegen' Alıntı:
bende bunu merak ediyorum. ilişiği kestikten 1-2 gün sonra diğer okula gitsek maaş kesinti mi olacak, :?:

hocam olur günlük 54 tl den az degıl fakat arkadasın dedıgı kadar 1 gunlugune 300 tl kesme dıye bır sey yok

vala bizde kesilmisti 300 tl farazi 2008 de oldu ama inanin baya fazla kesilmisti
ki bizim bi kabahatimiz yokdu zira 15 i pazara gelmisti meb israr la16 sinda kesin diyince bu oyun gelmisti basimiza
simdi ayni seyler olmasin die 5-6 si gibi yapacam

Ben önceki ildışı tayinimde 15inde ilişik kesmiştim maaştan dolayı öyle yap demişti memur. 18 inde de diğer okulda başladım. arada kesilen var mı haberim yok ona bi dönüp bakmak lazım. Yalnız bu sefer yine tayinim çıktı ama maaşımdan lojman kesintisi oluyo 15inden önce mi kesmek daha iyi bu durumda bilemedim. hangisinde nasıl bi fark olacak?

aynı gün başlayabiliyoruz demi bir aksilik olmaz heralde...Birde hocam atandığımız okula başlamadan önce evrakları ilemi veriyoruz okulamı...

arkadaşlar kararname çıktıktan 15 gün içinde göreve başlamak zorunda mıyız. Okulla ilişkiyi kesmek için bazı arkadaşlar 31 ağustosa kadar süren var dediler okulla ilişki kesildikten sonra 15 gün içinde yeni görevine başlamak zorundasın diyorlar . yani kararname çıktıktan sonramı yoksa okulla ilişki kesildikten 15 gün içinde mi göreve başlamak zorundayız.
başka bir soru başlığı altında aynı soruyu sormuştum fakat tam cevap alamadım birde burda sorum dedim :)

Arkadaşlar okulumuza kararname geldikten sonra biraz oyalansak olmuyor mu. Ben bayramdan sonra yeni görev yerime taşınmak istiyorum.

falloosely' Alıntı:
Kararnameler geldi mi arkadaşlar. Kararnamesi gelen var mı? İlişik kesen var mı?

Ben okulu aradım bugün. Kararname gelmemiş, çok çabuk da gelmez dedi müdür baş yrd...

maaşlar bayramdan önce yatacağına göre ilişik kesmelerde maaş hesabı nasıl yapılır? yani ayın 15 ine göre maaş alacağız ama ilişiği 15'inden önce kesmek istesek nasıl olacak arkadaşlar?

BBNET
Geri