il dışı 2 Mayıs-30 Haziran

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü yaptıığı resmi açıklama ile Öğretmenlerin Özür Durumuna Bağlı Yer Değiştirmeleri ile 2014 İl içi, İller Arası isteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirmelerin takvimini belirledi. Buna göre

2014 İl içi, İller Arası isteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirmeler 02 Mayıs-30 Haziran
İller Arası il ve ilçe yöneticileri için Yer Değişikliği 02 Mays-31 Temmuz 2014
Öğretmenlerin Özür Durumuna Bağlı Yer Değiştirmeleri 01 Temmuz- 31 Ağustos 2014
İlk Atama 01 Ağustos- 30 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

aynenbadi' Alıntı:
Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü yaptıığı resmi açıklama ile Öğretmenlerin Özür Durumuna Bağlı Yer Değiştirmeleri ile 2014 İl içi, İller Arası isteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirmelerin takvimini belirledi. Buna göre

2014 İl içi, İller Arası isteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirmeler 02 Mayıs-30 Haziran
İller Arası il ve ilçe yöneticileri için Yer Değişikliği 02 Mays-31 Temmuz 2014
Öğretmenlerin Özür Durumuna Bağlı Yer Değiştirmeleri 01 Temmuz- 31 Ağustos 2014
İlk Atama 01 Ağustos- 30 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

link alabilirmiyiz...

1 temmuz 2011 de okulumda göreve başladım 1 temmuz 2014 te 3 yılımı doldurmuş oluyorum.. Sizce iliçi, ildışı isteyebilirmiyim.. Mayısmı baz alınır yoksa eylülmü??

SHİFT+DEL' Alıntı:
1 temmuz 2011 de okulumda göreve başladım 1 temmuz 2014 te 3 yılımı doldurmuş oluyorum.. Sizce iliçi, ildışı isteyebilirmiyim.. Mayısmı baz alınır yoksa eylülmü??

Eylül 15 baz alınıyor genelde ama belki aralıkta olabilir...

uyacaklarını sanmıyorum ama inşallah becerebilirler.30 eylül veya sonrası baz alınır bence

eylül baz alınır bence. inş. takvimede uyarlar zannetmiyorum sonuçları bile açıklayacağı tarihten sonra açıklamışlardır. kaldıki takvimi sarkmasın.umudum yok ama norm fazlasıyla geldim bizede il içi açarlar. 3 yıl istemezler inş. Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyelim.

SHİFT+DEL' Alıntı:
korkmayın hocam 31 aralık yazıyor kılavuzda, bide yeni bi haber değil ki bu ocakta yayınlandı, bazı internet gazeteleri hit kazanmak için yeni bi habermiş gibi yazmış dün.

başlığı görünce ben de başvurular mı başladı dedim meb ocakta açıkladı arkadaşlar bu takvimi ve ön kılavızu

evet çalışma takvimi önceden açıklanmış ben yeni gördüğüm için paylaştım,
umarım bu takvime uyarlar

ben bu sene atandım eş durumundan bu sene tayin isteme şansım var mı adaylık kalkmadan yani ?

BBNET
Geri