ilçe mem ftp giremiyorum

Kodla Büyü

mavimali

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar ben web sayfasında bir kaç değişiklik yapacaktım ama daha öncelerden girdiğim şlifreyle bir türülü girişş yapamıyorum.530 nolu ftp hatası veriyor.hata aşağıdaki gibi çıkıyor

Password required for f3510_Zv8Lz8bS3717.
PASS *******
530 User f3510_Zv8Lz8bS3717 cannot log in.
Hata: Kritik hata
Hata: Sunucuyla bağlantı kurulamıyor

filezilla ile denedim explorer ile denedim 530 numaralı user hatasıo veriyor kullanıcı adı uzun ondan mı ama daha önce giriş yaptım bizm hesap değişmişse nasıl öğrenebilirm veya kulllanıcı adını değiştimek için ne yapmak gerekir

teşekkürler herkese

Arkadaşlar
1. bende ilçe mem ftp alanına giremiyorum şu an başk bu sorunu yaşayan var mı genel bşr sorun mu yoksa benden kaynaklanan bir sorun mu.
2. birde ftp alanına önceden attığım dosyalar bilgisayar ortamında çalışıyor ama internet ortamında çalışmıyor neden olabilir?

aynen bizde giremiyoruz.ftp ye girilmiyor şuanda..öncesinde girsekte dosyaları göremiyorduk..artık sitede çalışmıyor

Arkadaşlar sunucu değişikliğinden sonra asp sisteminde çalışan ilçe mem siteleri çalışmıyor.Nedenin bilen var mı?Geçici bi durum mu acaba?

Yok mu arkadaşlar aynı sorunla karşılaşan.Acaba bağlantılarda mı değişiklik yapmamız gerekiyor.Gerçi sunucu güncelleme ile ilgili gelen bilgilendirme mailinde böyle bir uyarı da yok.

düzgün bağlanıyor şu anda. sunucu adresi ip numarası şeklindeyse onu *****.meb.gov.tr haline getirip deneyin.

Valla ne iştir anlamadım.

cay.meb.gov.tr adresine hiçbir şekilde girilmiyor.

sultandagi.meb.gov.tr adresine giriliyor. Her iki sitede de aynı kodlamayı kullandım. Bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Düzeltme: 22:05 itibarıyla açıldı. Gidip geliyor.

Arkadaşlar veritabanı bağlantısının D:\mebftp\LocalUser kısmını D:\www\webhosting olarak değiştirdiğimde site çalıştı.

hem ler ve mem lerin ftp si sunucularına şu an ulusılamıyor ne yazıkki sanırım çalışma var

sunucu değişikliğinden sonra bizdede sorunlar oldu. ftp için filezilla kullanıyoruz herhangi bir sorun yok fakat sitenin html olan kısımları çalışıyor ,asp olan kısımları hiç çalışmıyordu başlarda, klasör içinde bulunan asp dosyalarını veritabanlarını ana dizine aldık gerekli klasörlere okuma-yazma izni aldık.site çalıştı fakat hala sıksık (günde 7-8 defa yapıyor) asp olan kısımlar çalışmıyor buna da geçici çözüm olarak web.config dosyasını aktif yapıyoruz veya aktifse pasif yapıyoruz çalışıyor her hata verdiğinde bunu yapıyoruz geçici olarakta olsa çalışıyor.(internet@meb.gov.tr sorunlarınıza cevap veriyor tabi resmi mail adresiyle mail atarsanız).umarım kısa sürede tümüyle çözülür problemler...

değerli arkadaşlar mem in sitesine birkaç gündür bende giremiyordum. Bugün ftp adresini yazarken IP değilde adres isimini kullanarak denemek geldi aklıma ve açıldı güncellememi yaptım. Bi deneyin derim..

gulsahkb' Alıntı:
yazma izni veren sayfada çalışmıyo şu an
ilgili dosyanın sunucu yolunu bildirerek internet@meb.gov.tr'den okuma yazma isteğinde bulun
örnek :
Aşağıda yolu belirtilen dizine yazma izninin verilmesini istiyoruz.
İlgili Dizin:
d:/www/webhosting/f2104_T65fsdfsdffsdfs/wwwroot/belge/

internet@meb.gov.tr ye yazdım veri tabanı yolunu şu şekilde değiştirdim ama çalışmıyor yazma izni mi gerekiyor diye sordum şimdi haber bandının biri çalışmaya başladı yardımlarınızın için teşekkürler

Arkadaşlar gücelleme yaptım anasayfayı Cutefp ile yolladım. sitemin ana seyfası açılmıyor bomboş görünüyor. index normal görünüyor ama anasayfa bir türlu yok. 1 haftadır böyle. Yardımcı olursanız sevinirim.

hulya08' Alıntı:
Arkadaşlar gücelleme yaptım anasayfayı Cutefp ile yolladım. sitemin ana seyfası açılmıyor bomboş görünüyor. index normal görünüyor ama anasayfa bir türlu yok. 1 haftadır böyle. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosyayı yarım atıyor olabilir geçen gün benimde attığım sayfanın yarısından sonrası görünmüyordu. Ftp alanındaki dosyanın boyutuyla kendi dosyanızın boyutunu karşılaştırın eğer farklı ise tam atamıyo demektir tekrar tekrar göndermeyi deneyin

FTP aktarım problemi yaşayanlar, dosyaları yarım gidenler, bağlantısı kesilenler için aşağıdaki ayarlar problemi çözecektir. Aşağıdaki ayarlarla MEB ftp adeta local gibi hızlı çalışmaktadır.

IE için
ARAÇLAR>İNTERNET SEÇENEKLERİ>TARAMA>EDİLGEN FTP KULLAN çeki kaldırınız. Yani pasif kullanmayacağız. Aktif olacak.
FileZilla için
Site yöneticisi>Aktarım ayarları>Aktif seçeneği işaretli olacak.

ana sayfadaki haber bandı gözükmüyor.xml dosyasında haber yeniledim filezilla ile yolladım ama gözükmüyor.diğer haberlerde gözükmüyor boş bi flash olarak gözüküyor.Haberler yok neden acaba bilen yardımcı olabilecek var mı arkadaslar?

arkadaşlar yaşadığım bir sorun hakkında bilgi vermek istiyorum benden ilçe mebin sitesinin yeniden yapilmasını istediler site daha önce asp ile oluşturulmuş ben siteyi yaptim bütün dosyaları oluşturdum daha öncekibütün dosyaları silmiştim ama bir türlü sie çalişmadı ne kadar uğrassam bosuna işe yaramadı daha sonra fark ettim ki site wwwroot dosyasına yönlendirilmiş silmiş olduğu wwwroot dosyasını tekrar oluşturdum ve bütün dosyaları wwwwroot içine attım ve o zamn işte site çalişmaya başladı artık sorun vermiyor.......
http://camardi.meb.gov.tr/index.html

BBNET
Geri