ilçe formatörü olur mu?

Kodla Büyü

sevincaltunel

Aktif Üye
Ilce milli eğitim bir bilgisayar ogretmenini ilce formatoru olacaksin diye ilce milli egitimde calistirabilir mi boyle bir görev tanimi var midir?

Ebitefo olarak çalışabilirsiniz ama o da sizin dilekçe vermeniz ve kabul olmasıyla ancak mümkün olur.

zamanında bende öyle bir teklif almıştım. Fakat kabul etmedim. siz istedikten sonra yapamazlar Kaymakam hariç galiba

ilçe eğitici formatörü olarak yapabilirsiniz. Ancak tavsiye etmem.

Ben zamanında bir dönem yaptım. bilgisayarcısın diye tüm işleri yıkmaya çalışıyorlar. sekreter olarak görenler bile vardı. yapmadım tabi sekreterlik. Ancak sinir harbi yaşadık paso.

şu anda başka bir ilçedeyim. yine gçrevlendirmek istiyorlar. amaç web sitesi ve mebbis yöneticisi lazımmmış.

bilişimci olarak kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem.

ilçe mem'de bTR olmaz. eğer görevlendirme kabul ederseniz yaz tatilleri ve sömstr tatilleri ölür. 20 gün izin verirler sadece.

tepeden bir görevlendirme gelirse tebliğ yazısını kesinlikle imzalamayın.

gerekirse dava açın.

"ercin98" hocam verdiğiniz bilgide:"ilçe mem'de bTR olmaz. eğer görevlendirme kabul ederseniz yaz tatilleri ve sömstr tatilleri ölür. 20 gün izin verirler sadece" demişsiniz. bu gerçekten doğru mu? Hocam bana da ilçe de formatör lazım dediler ancak ben kabul etmedim. Gerekirse resen yaparız demişler benim hakkımda. Mesai saatleri-ekders ve tatil konusunda bilgi verebilir misiniz?

schumix' Alıntı:
Ebitefo olarak çalışabilirsiniz ama o da sizin dilekçe vermeniz ve kabul olmasıyla ancak mümkün olur.

Bu dönem başında beni de herhangi bir başvurum ve bilgim olmamasına rağmen ilçe ebitefo olarak görevlendirmişler. İlgili şube müdürüne gittim bakanlığa durumu anlatan görevlendirmenin iptal olmasıyla ilgili bir dilekçe yazdım. Gerçi bir cevap gelmedi ama okulumda çalışıyorum şu an.

Resen felan olacak işler değil bunlar, gönüllülük esastır bu işte. Bizler öğretmeniz istersek sadece dersimize girer çıkarız. BTR, formatörlük isteğimize bağlı birşey.

Hocam ilçelere ya Ebitefo olarak görevlendirilirsiniz veya mebbis yöneticisi olarak. Bu iki görevlendirme de şuan bakanlık onayı ile oluyor.İl Milli Eğitim sizi teklif ederse olabilirsiniz.Onun dısında hiç bir isim altında sizi görevlendiremezler. Kaymakamlık vs...

istekli olmanız ve başvuru yapmanız durumunda olabilir onun dışında resen olmaz olsa da her türlü itiraz hakkınız doğar.

BBNET
Geri