glassic' Alıntı:Bu ürün küp şeker için değil, toz şeker için kullanılıyor.
glassic' Alıntı:Bu ürün küp şeker için değil, toz şeker için kullanılıyor.
bende bilemedim hocam bilsem hemen kullanacağım ama beceremiyorumhabbe' Alıntı:İyi de şekerlikte nasıl bir sorun var ki?
nası paralel devletse benim şekerliğimin içine kadar giriyo :?hozgulen' Alıntı:paralel devletin işi bunlar hep :++:
hocam bu şekeri nasıl bulabilirim. çaresiz kaldımPhascolarctos cinereus' Alıntı:yanlış şeker kullanmışsın hocam. aldığınız ürün erzurum kıtlaması içindir.
glassic' Alıntı:Bu ürün küp şeker için değil, toz şeker için kullanılıyor.
technolog' Alıntı:Cemaatin işi buuhaha:
Bence bu başlık 2014'ün hortum başlığı olmaya adaykaya23' Alıntı:hortumu musluğa takamadım potansiyeli hissediyorumşekerlikten şekeri geçiremedim
![]()
Biraz su karıştır direk şeker yerine şekerli su kullan.papakaa' Alıntı:hocam at izi it izine karıştı. kimse de yardımcı olmadı. bi arkadaştan kağıtlı küp şeker önerisi geldi bana mantıklı geldi. bide o yöntemi deneyeceğim![]()
hasari' Alıntı:Biraz su karıştır direk şeker yerine şekerli su kullan.papakaa' Alıntı:hocam at izi it izine karıştı. kimse de yardımcı olmadı. bi arkadaştan kağıtlı küp şeker önerisi geldi bana mantıklı geldi. bide o yöntemi deneyeceğim![]()
Havanda şekeri iyice dövdukten sonra tekrar dene.
Baktın oldu oldu olmazsa çöpe at gitsin yapacak birşey yok mal ayıplı. :mrgreen:
Eşinize böyle şeyler almayın yarın öbür gün senin doğum gününde sana tava alırsa aklın başına gelir. :lol:papakaa' Alıntı:hasari' Alıntı:Biraz su karıştır direk şeker yerine şekerli su kullan.papakaa' Alıntı:hocam at izi it izine karıştı. kimse de yardımcı olmadı. bi arkadaştan kağıtlı küp şeker önerisi geldi bana mantıklı geldi. bide o yöntemi deneyeceğim![]()
Havanda şekeri iyice dövdukten sonra tekrar dene.
Baktın oldu oldu olmazsa çöpe at gitsin yapacak birşey yok mal ayıplı. :mrgreen:
hocam o zaman küp şeker kullanmanın mantığı kalmıyor evde toz şeker yok. çöpe atmakta işime gelmiyo. eşime hediye almıştım atarsam kötü olur![]()