ihs.com html-d aciiil yardımmmm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan glimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

glimmer

Üye
*ş/85+0-+selam arkadaşla ben ihs.comdan html tabanlı bi domain satın aldım. sitemi yüledim ancak sitemin fotoğraflarbölümü çalışmıyor... kafayı yicem tekrardan yüklüyorum gene aynı...jalbümle yapmıştım fotograf bölümünü.. acaba bu jalbüm php destekli mi ondan mı çalışmıyor nolur yardım edin cünkü yarın toplantı var milli eğitimdeee

Site adresinizi yazın bakalım. Ayrıca php tabanlı olsa bilgisayarınızda da direk görüntüleyemezdiniz. Onun içinde localhost kurmanız gerekcekti.

Jalbum de php yok. Dosya yüklemede sorun olmamışsa büyük bir ihtimalle sorun hosttadır..
Jalbumde oluşturduğu dosya sayısı fazla olduğundan biraz sıkıntı oluyor. meb.k12.tr de başıma gelmişti. Sonra hallett,m. Güzel oldu.

arkadaslar bu bi yardımkampanyası site tamamen yüklensin ben duyuru yapacaktım sizeee nolur yardım edin
yarın kaymakam beyin önüne çıkacak siteee valla mahcup olurum

albüme muhtemelen türkçe karakter vermişsinizdir. Örneğin; "geleceğimiz" yerine "gelecegimiz" olmalıdır. :)

Dosya adı veya klasör isminde türkçe karakter olmasın.

hasari hocam süpersinnnnn
beni öyle bi yükten kurtardın ki anlatamam şimdi asıl açmak istediğim başlıkla açacağım konumu değerli yorumlarını bekliiyorumm

Hocam başlığı düzeltirseniz iyi olur bu haliyle çok anlamsız oluyor. :)
"ihs.com html-d aciiil yardımmmm"

BBNET
Geri