arkadaşlar okulda saat 3 ten sonra 1. sınıf öğrencilerine paralı ders veren ingilizce öğretmenini biri Bimer e şikayet etmiş paralı ders veriyor diye (derslerimiz 3 te bitiyor bu arada). Bu kişiler ve yandaş grubu hafiyeliğe soyunmuşlar bizi kim şikayet etti diye. Şikayet eden kişi kimlik bilgilerinin gizlenmesini istemiş. Bu kişiler okulda bir öğretmenden sonra beni suçluyorlar güya ben şikayet etmişim iftira atıyorlar bana çok moralim bozuk. Bu kişilerle son zamanlarda aramız açılmıştı ben soğuk davranıyordum kullanmaya çalışıyorlardı beni bilgisayar işlerinde bende bunu farkettim ve arayı soğuttum. Bundan dolayı güya akıllarınca ben şikayet etmişim onları. Haaaa birde bende aynı sınıflara parasız serbest etkinlik derslerinde bilgisayar anlatıyordum bunuda bahane göstermişler güya ben parasız veriyormuşum o paralı veriyormuş kıskanıyormuşum. Müdür yaptıklarının paralı verdiği dersin yanlış olduğunu söyledi ve benden tarafa oldu. bir insana iftira atmak bu kadar kolay mı? şu mübarek üç aylarda onları Allaha havale ediyorum vicdanım rahat