iftira

Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okulda saat 3 ten sonra 1. sınıf öğrencilerine paralı ders veren ingilizce öğretmenini biri Bimer e şikayet etmiş paralı ders veriyor diye (derslerimiz 3 te bitiyor bu arada). Bu kişiler ve yandaş grubu hafiyeliğe soyunmuşlar bizi kim şikayet etti diye. Şikayet eden kişi kimlik bilgilerinin gizlenmesini istemiş. Bu kişiler okulda bir öğretmenden sonra beni suçluyorlar güya ben şikayet etmişim iftira atıyorlar bana çok moralim bozuk. Bu kişilerle son zamanlarda aramız açılmıştı ben soğuk davranıyordum kullanmaya çalışıyorlardı beni bilgisayar işlerinde bende bunu farkettim ve arayı soğuttum. Bundan dolayı güya akıllarınca ben şikayet etmişim onları. Haaaa birde bende aynı sınıflara parasız serbest etkinlik derslerinde bilgisayar anlatıyordum bunuda bahane göstermişler güya ben parasız veriyormuşum o paralı veriyormuş kıskanıyormuşum. Müdür yaptıklarının paralı verdiği dersin yanlış olduğunu söyledi ve benden tarafa oldu. bir insana iftira atmak bu kadar kolay mı? şu mübarek üç aylarda onları Allaha havale ediyorum vicdanım rahat

çok kötü olmuş hocam umarım şu zor günleri kendinizi üzmeden atlatırsınız muhattap olmayın kendi hallerinde kalsınlar...

ayrıca veliler de etmiş olabilir aynı öğrencilerin velileri sizin o dersi ücretsiz verdiğinizi biliyor sonuçta bunu niye düşünmüyorlar

benimkini biliyorlar hocam çok şükür o konuda rahatım. insanlar çok kötü ama. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teâlâ onu Cehenneme sokar.)
Allah çok büyük

hocam senden şüphelenenleri çek bir kenara şikayet edenin gelmişinden başla ve devam et. zaten durum belli olur o zaman ya sana katılıp senle beraber söverler ya da tepki gösterirler. nacizane bir tavsiye. (onur haysiyet söz konusu malum.)

akrep4531' Alıntı:
hocam senden şüphelenenleri çek bir kenara şikayet edenin gelmişinden başla ve devam et. zaten durum belli olur o zaman ya sana katılıp senle beraber söverler ya da tepki gösterirler. nacizane bir tavsiye. (onur haysiyet söz konusu malum.)

Hocam şikayet edene neden sövüyorsunuz ki, adam doğru yapmış okulda öğrencilere paralı ders verilmesi bence doğru değil.

hamuş' Alıntı:
arkadaşlar okulda saat 3 ten sonra 1. sınıf öğrencilerine paralı ders veren ingilizce öğretmenini biri Bimer e şikayet etmiş paralı ders veriyor diye (derslerimiz 3 te bitiyor bu arada). Bu kişiler ve yandaş grubu hafiyeliğe soyunmuşlar bizi kim şikayet etti diye. Şikayet eden kişi kimlik bilgilerinin gizlenmesini istemiş. Bu kişiler okulda bir öğretmenden sonra beni suçluyorlar güya ben şikayet etmişim iftira atıyorlar bana çok moralim bozuk. Bu kişilerle son zamanlarda aramız açılmıştı ben soğuk davranıyordum kullanmaya çalışıyorlardı beni bilgisayar işlerinde bende bunu farkettim ve arayı soğuttum. Bundan dolayı güya akıllarınca ben şikayet etmişim onları. Haaaa birde bende aynı sınıflara parasız serbest etkinlik derslerinde bilgisayar anlatıyordum bunuda bahane göstermişler güya ben parasız veriyormuşum o paralı veriyormuş kıskanıyormuşum. Müdür yaptıklarının paralı verdiği dersin yanlış olduğunu söyledi ve benden tarafa oldu. bir insana iftira atmak bu kadar kolay mı? şu mübarek üç aylarda onları Allaha havale ediyorum vicdanım rahat
Hocam Allah'a havale etme bence. Bulduracağını söyle, IP üzerinden tespit ettireceğini söyle. Sizin hakkınızda da şikayette bulunacağım de, geri adım atacaklardır bu söylediklerimi bir deneyin bakalım.

eses' Alıntı:
hocam öncelikle geçmiş olsun..siz şikayet etmiş olsanız ne değişir.Yasadşı bir olay bu olay..benim gözümde kürtlerin(pkk yandaşlarının) diyarbakırda yaptığı eylemlerden bi farkı yok.
..
benim için de siz, bu söylediklerinizden sonra bosnada müslümanları katledenlerden farksızsınız. çünkü onlar ırkçılık yapıyordu sizde yukarıdaki cümlenizle ırkçılık yapıyorsunuz. (bir etnik grubun tamamını suçladıktan sonra parantez içinde yazdıklarınız bunu hafifletmez)

ikincisi KURS denilen bişey var ve bunun resmi olarak yönetmeliği var. bu yönetmelik gereği işlemler düzenlenmiş kurs ücretleri buna göre toplanmış ve gerekli evraklar düzgün tutulmuşsa yapılan iş gayet LEGAL dir.
....
Konuya gelince
"SERBEST ETKİNLİK DERSİNDE BİLGİSAYAR ANLATIYORUM" demişsiniz. Adı üstünde etkinlik ders saati içinde yapıldığı için ücretsiz olması gayet doğal. eğer formatör değilseniz zaten bunun ders saat ücretini ekders olarak alıyorsunuz demektir ve bu durumda para zaten alınmaz. Derseniz ve bunu yapma zorunluluğum yok gönüllü olarak yapıyorum, bunun için size sadece teşekkür edilir.

Burda birçok bilgisayar öğretmeni arkadaş diğer öğretmenler tarafından hor görüldüğünden bahseder bizde hor görenlere beraberce kızardık. am görüyorumki olayın içini dışını bilmeden diğer branş öğretmenlerini YAFTALAMAK hususunda üstümüze yok..

bence siz kendinizi temize çıkarmaya çalışmamalısınız, onlar iddialarını ispatlamalı.
yaranız yok gocunmayın umursamayın derim.

eses' Alıntı:
hocam öncelikle geçmiş olsun..siz şikayet etmiş olsanız ne değişir.Yasadşı bir olay bu olay..benim gözümde kürtlerin(pkk yandaşlarının) diyarbakırda yaptığı eylemlerden bi farkı yok.

senin gibilere söylenecek çok sey var ama ya sabır çekiyorum ve seni Allah'a Havale ediyorum.

eses' Alıntı:
Bu cümle ile ilgimi bekliyorsunuz ne alakası var yukardaki durum ile bu durumun. Nerede ne konuşulacağına biraz dikkat edin lütfen.

İyi de bimer de isim saklı tutulamıyor bildiğim kadarıyla...Sadece valiliek yada il MEM saklayabiliyor soruşturma yapacak olanlar onlar çünkü...Daha olmadı bimere siz yazın iftiraya uğradım diye...
Yerinde ve gerekli uyarı için teşekkürler hasari....

birkan' Alıntı:
akrep4531' Alıntı:
hocam senden şüphelenenleri çek bir kenara senin adını verenin gelmişinden başla ve devam et. zaten durum belli olur o zaman ya sana katılıp senle beraber söverler ya da tepki gösterirler. nacizane bir tavsiye. (onur haysiyet söz konusu malum.)

Hocam şikayet edene neden sövüyorsunuz ki, adam doğru yapmış okulda öğrencilere paralı ders verilmesi bence doğru değil.
şikayet edene değil hocam lafım iftira atana sanırım yanlış anlaşıldı..

Şikayet eden benim veya bir başka birisi önemli olan bu değil, burda önemli olan sizin yasal bir iş yapıp yapmadığınız. Bence şikayet edenin kim olduğunu boş verin de siz başınıza geleceklerle uğraşmaya bakın de hocam.

iftira en korktuğum şeydir yüce yaradanım beni sınıyor sınavım galiba Allahım güzelce atlatmayı nasip eder inşallah bu zor zamanı. Destekleriniz için Allah razı olsun dediklerinizin hepsini yaptım ama insanlar çok kötü anlatamam size o kadar laf azanlarki

yaram yok hocam çok şükür hiç üstüme alınmıyorum başım dik hatta mahkemeye giderim dedim üzerime saldırdılar dün karakola gittik . Benim üzüldüğüm nokta yeni müdürümüz geldi ona karşı idareye karşı bu şekilde lanse etmeleri sinirlerimi bozdu çok şükür müdür yanımda

BaRBaRYaN' Alıntı:
eses' Alıntı:
..
benim için de siz, bu söylediklerinizden sonra bosnada müslümanları katledenlerden farksızsınız. çünkü onlar ırkçılık yapıyordu sizde yukarıdaki cümlenizle ırkçılık yapıyorsunuz. (bir etnik grubun tamamını suçladıktan sonra parantez içinde yazdıklarınız bunu hafifletmez)
ne alakaysa benim dediğimle sizin dediğiniz arasında bi alaka kuramadım.ben kürtlerin dedim parantez içinde pkk yandaşlarının dedim özellikle vurgu anlamında.kürtlerin tamamı pkk yandaşı olmadığını sizden daha iyi bilenlerdenim.Kürtlerin çoğunlukta olduğu bir ilçede 4 yıl çalışmış biri olarak söylüyorum bunu.Onların ekmeğini yedim her bayramda özel günlerde kandillerde ararım hal hatır sorarım.Benim orda belirtmeye çalıştığım bu olayın yasadışı olduğunu belirtmektir.Kaldı ki siz masum insanların bosnadaki katledilmesinden beni sorumlu tutuyorsunuz.Nasıl olur?Yazıklar olsun size.Ve de site yönetiminden olan bir arkadaşımızın yazdıklarımı doğru dürüst anlamadan yorum yapmasına da üzüldüm.
hiç bir zaman ırkçılık yapmadım

xodeda arkadaşım seni de Allah'a havale ediyorum.
hasari arkadaşıma da Bu cümle ile ilgimi bekliyorsunuz ne alakası var yukardaki durum ile bu durumun. Nerede ne konuşulacağına biraz dikkat edin lütfen.

ben hiç bir kimsenin ilgisini çekmeye çalışmadım.keşke bu yorumu yapmadan önce ne demek istediğimi sorsaydınız..Nerde ne konuşulacağını sizden daha iyi bilirim kuşkunuz olmasın.

eses' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
eses' Alıntı:
..
ne alakaysa benim dediğimle sizin dediğiniz arasında bi alaka kuramadım.ben kürtlerin dedim parantez içinde pkk yandaşlarının dedim özellikle vurgu anlamında.kürtlerin tamamı pkk yandaşı olmadığını sizden daha iyi bilenlerdenim.Kürtlerin çoğunlukta olduğu bir ilçede 4 yıl çalışmış biri olarak söylüyorum bunu.Onların ekmeğini yedim her bayramda özel günlerde kandillerde ararım hal hatır sorarım.Benim orda belirtmeye çalıştığım bu olayın yasadışı olduğunu belirtmektir.Kaldı ki siz masum insanların bosnadaki katledilmesinden beni sorumlu tutuyorsunuz.Nasıl olur?Yazıklar olsun size.Ve de site yönetiminden olan bir arkadaşımızın yazdıklarımı doğru dürüst anlamadan yorum yapmasına da üzüldüm.

hasari arkadaşıma da Bu cümle ile ilgimi bekliyorsunuz ne alakası var yukardaki durum ile bu durumun. Nerede ne konuşulacağına biraz dikkat edin lütfen.

ben hiç bir kimsenin ilgisini çekmeye çalışmadım.keşke bu yorumu yapmadan önce ne demek istediğimi sorsaydınız..Nerde ne konuşulacağını sizden daha iyi bilirim kuşkunuz olmasın.
Umarım biz yanlış anlamışızdır. İftira ile kürtleri ortaya atıp pkk ile ilişkilendiren siz, ekmeğini yediğiniz kişilere ayıp etmiş olmazsınız. Eğer bizler yanlış anladıysak kusura bakmayın ama böyle bir konuda böyle bir örnek vermek pekte yerinde konuşulmuş gibi durmuyor. :sleep:

doğru: eğitim parasızdır!. heleki ekmeğini yediğin maaş aldığın aynı okulunda kurs bile değil, Özel ders ise söz konusu...
yanlış: Okul kişinin özel dersanesi değildir. Ders verecekse kurs açma şartları ve yöntemi bellidir. Kendisine başka bir çiftlik bulsun...

Sonuç olarak sayın hocam, siz dahi yapmış olsanız haklısınız. Herkes Öce kendisine baksın. Bunun için bile yalnız kalmaya değer..

hasari' Alıntı:
eses' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
eses' Alıntı:
..

Umarım biz yanlış anlamışızdır. İftira ile kürtleri ortaya atıp pkk ile ilişkilendiren siz, ekmeğini yediğiniz kişilere ayıp etmiş olmazsınız. Eğer bizler yanlış anladıysak kusura bakmayın ama böyle bir konuda böyle bir örnek vermek pekte yerinde konuşulmuş gibi durmuyor. :sleep:

benim içim çok rahat hocam.kusura bakmayın demişsiniz aması var bi de...

BBNET
Geri