idm ve mdm@eba.gov.tr 'ye mail gönderebilen var mı?

Kodla Büyü

minEvoRise

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar bir kaç tablette zaten kayıtlı hatası, bir kaçında ise şifreyi 5 kez yanlış girdiği için yine kayıt hatası alıyoruz. Bu sorunun çözümü için
idm@eba.gov.tr
mdm@eba.gov.tr

adreslerine en az 5 kez okulumuzun mail adresinden (373114@meb.k12.tr) adresinden mail gönderdim. Hic bir yanıt gelmedi. Tabiki mail gönderirken öğrenci tabletlerinin seri numaradır tc dir hepsini yazdım.
Gmail adresinden okulun mail adresine mail gidiyor.
Başka adreslerden okulun mail adresine mail geliyor.
Okulun mail adresinden benim kendi gmail adresime de mail geliyor.

Yakın zamandır mail gönderen var mı bu adreslere?
Okulun mail sistemi hatalı olabilir mi?
Yoksa bu adresler mi sıkıntılı (idm ve mdm)
Eğer okulun mail sisteminde bir hata varsa bunun için ne yapmalıyız?
Not: admin@meb.k12.tr ' ye mail gönderdim kendi mail adresimden ve yine okul mail adresinden bi sıkıntı olabileceğine dair. Yine cevap yok.

Teşekkür ederim ilgilenenlere....

hocam çok derin girmişsin ama cevap basit, maillerimizi takan yok, dolayısıyla cevaplayan yok. Ben de gönderdim 2 aydır cevap yok

Maillere geç cevap verildiği veya hiç cevap verilmediği doğrudur. Bazen birgün sonra cevaplıyorlar bazen de ses seda çıkmıyor. Çok yoğun çalışıyorlarsa demek. :o

Bence de keyfi davranıyorlar. 1 ayı geçti, 3-4 ayrı tabletle ilgili mail gönderdim okul mailinden cevap yok.
Tablet aktivasyonları için ulaşabileceğimiz telefon numarası var mıdır acaba?

tablet@eba.gov.tr deneyin
hocam outlook ile göndermeyin ve 1 hafta içinde cevap beklemeden düzelmiş mi diye arasıra deneyin
tc sini borkod numarısını ismini her şeyi yazın 1 kişi için tek mail atın hepsini aynı maile yazmayın

iki tableti böyle düzeltik

destek@eba da zaten mdm'ye yönlendiriyo.

ben de tabletle ilgili bir kaç mailime cevap alamadım

bir tanesine mdm'den cevap geldi onda da cevap vermese daha iyiydi.

öğretmen tabletini aktivasyon edemiyoruz diye öğretmen tc.si ve tablet seri no ile mail attım. verilen tc üzerinde tablet görünmemektedir diye cevap verdiler :-1: resmen dalga geçti adamlar :(

BBNET
Geri