idari kadro Kadro olarak değişmiş

Kodla Büyü
idari kadro yazıyor bizde. ortaokulda görvli olduğum okulda kadromuz yazıyor.

sistemle mi oynuyolar ya,öğretmenlerimiz menüsü de personelimiz olarak değişmiş,kadromuz idari kadro olmuş kafam karıştı :?

kadromuz içerisinde öğretmende var ama sadece idareci ekle diye bir sistem yapmışlar.
ayrıca resim boyutlarını kabul etmiyor illa 432x270 ölçekte olacak diyor..
öğretmen ekle butonu çok büyük gereklilik..
bunu kime söylesek kim ilgilenir ki bununla..

tayinci42' Alıntı:
kadromuz içerisinde öğretmende var ama sadece idareci ekle diye bir sistem yapmışlar.
ayrıca resim boyutlarını kabul etmiyor illa 432x270 ölçekte olacak diyor..
öğretmen ekle butonu çok büyük gereklilik..
bunu kime söylesek kim ilgilenir ki bununla..
hocam seviyeler var ya ordan ayarlarsınız 1. seviye müdür 2. seviye müdür yard. 3. seviyeden itibaren öğretmenler gibi.

ya bu 432*270 boyutu çok saçma. resimler çok genişliyor. resim dediğin dikey olmaz mı yatay olarak geniş resim mi olur. ne saçma bişey.

Masa başında resim çekerseniz oluyor hocam alttan üstten kırpmak gerekiyor biraz ama o kadar olur :D

hocam ben de idari kadro varken bir tane de kadromuz diye bölüm ekledim. öğretmenleri oraya ekledim. sonra dün ikisi de kadromuz oldu. bugün öğretmenleri eklediğim kadromuz kısmı personel olmuş :)

antalyaistiklalortaokulu.meb.k12.tr

iyide şimdi öğretmenlerimiz diye oluşturduğumuz alt menüyü silip tekrar kadroya mı yapacaz sil baştan ha

bote09' Alıntı:
bence 1-2 gün hiç oynamayın geri düzeltirler sizde uğraştığınızla kalırsınız

Bence de daha oturmamış belli seviye değişikliği yapıyorum ama yayınla dediğimde bir değişiklik olmuyor..

arkadaşlar fotoları kabul etmiyor. 432 -270 boyutlarında ayarlıyoum ama olmuyo. boyut sınırlaması mı var.

kadromuz olarak değişen menünün düzenle kısmına girip adını değiştireyim dedim. isim kısmına tıklayınca kadromuzun altında idari kadro seçeneği de geldi böylece kadromuzu idari kadro olarak değiştirdim. personel kısmının ismini öğretmen kadromuz olarak değiştirdim.

guldenmy' Alıntı:
kadromuz olarak değişen menünün düzenle kısmına girip adını değiştireyim dedim. isim kısmına tıklayınca kadromuzun altında idari kadro seçeneği de geldi böylece kadromuzu idari kadro olarak değiştirdim. personel kısmının ismini öğretmen kadromuz olarak değiştirdim.

Bu güzel olmuş. Bende idari kadro diye değiştirdim, hazırladım öğretmenler menüsüne devam :)

İdari Personel Ekle bölümüne açıklama eklenmiş.
Bu bölüme okul personel bilgileri girilebilir.
Not: Okula ait idari kadro bilgilerini girmek mecburidir. Öğretmen ve diğer personelin bilgilerini girmek isteğe bağlıdır.

kodaromuz menüsü idari kadro menüsüde var öğretmenlere 3 numara vererek ekleme yapabildim ben anlayamadım sistemi

BBNET
Geri