Idareci dersime girip beni rahatsiz ediyor napabilirim

Kodla Büyü
konu tam buraya uygun sanırım,bakanlık mufettişi nasıl talep edilir zira mudur (benim deil) hakkında ciddi ithamlar var ve il ilçe kanalıyla basvuruda bu amacına ulaşamayabilir?teftiş kurulu başkanlığına mı erişmek lazım?cimerde standart kendi soyluyor kendi yazıyor bu da amacına ulaşmaz,nasıl bir yol onerirsiniz ustu kapatılamayacak sonuc olarak?
İl Milli Eğitim Teftiş Kurulu Başkanlığına ihbar dilekçesi yazacaksiniz. Direkt teftis kuruluna verebiliyorsaniz verin. Dilekçede kısaca bir bilgi olacak, dilekçeye kapalı zarf tutturacaksiniz. Zarfın içinde olayla ilgili bilgi ve belgeler olacak. Dilekçeye ek olarak ekleyeceksiniz zarfı.

Gizli kalması gereken veya olayın ustunun kapatilabilecegi şüphesi yüksek durumlarda kurum atlayabilirsiniz.

İl teftiş kurulu başkanlığı elinizdeki delil ve belgeler ile olayın büyüklüğüne göre bakanlık teftiş kurulundan müfettiş talep eder. Kendi halledebilecegi birşeyse kendi halleder.

Taciz, büyük para götürme vs değilse kendi halleder.

Buradaki en önemli detay elinizde bilgi, belge veya birden fazla şahit var mı. Sadece söylentilerle birşey olmaz diyeyim size.

ilksms
Geri