Ogrenciler staj isleri ne olacak gidecekler mi resmi yazi geldi mi bizim ek ders sorunumuz yine mi olacak
Aynen belirsizlik çok kötüOgrenciler staj isleri ne olacak gidecekler mi resmi yazi geldi mi bizim ek ders sorunumuz yine mi olacak
Nerde hocam yaziyi atarmisinizBir yazı yayınlandı az önce, ibe, btr, şeflik vb. hakkımda hiç bir şey yok.
Okulda yüz yüze yapmakta olduğumuz meslek dersleriyazı bu arkadaşlar, yazının 11. maddesinde "11-Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün ilgi (ğ) ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün ilgi (h) yazıları kapsamında gerçekleştirilen uygulamaya dayalı dersler 04 Ocak 2021 tarihine kadar yüz yüze yapılmayacaktır." diyor bunlar hangi dersler acaba
2 ekime ait bir yazı bu
okulunuz 28 eylül haftasında ücretinizi ödenmişse ödenir, bazı okullar ödemiyor, bazısı ödüyorŞEFLİK ÜCRETİ VERİLECEK Mİ
Bakan sanırım bu soruya tatil kararından hemen sonraki gün cevap vermişti. Staj yapılabilir yazısı daha sonra yayınlandı Hocam.Eeee ne olacak şimdi? Daha yazı yeni çıkmıştı ibe’ye devam edilebilecek diye !!!!
Stajlara ilişkin soru üzerine Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 4 Ocak'a kadar olan dönemde öğrenci ve öğretmenler için riskin yüksek olduğunu vurgulayarak, "Stajların 4 Ocak'a kadar yapılmaması gerektiği konusunda bir ortak kanaat oluştu, karar alındı." diye konuştu.
Eeee ne olacak şimdi? Daha yazı yeni çıkmıştı ibe’ye devam edilebilecek diye !!!!
Stajlara ilişkin soru üzerine Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 4 Ocak'a kadar olan dönemde öğrenci ve öğretmenler için riskin yüksek olduğunu vurgulayarak, "Stajların 4 Ocak'a kadar yapılmaması gerektiği konusunda bir ortak kanaat oluştu, karar alındı." diye konuştu.
Hocam normal ücret derken koordinatörlük olarak mı demek istediniz?Uzaktan eğitim olarak verilecek ama normal ders ücreti olarak değerlendirilecek...
Hocam normal ücret derken koordinatörlük olarak mı demek istediniz?