iban güncelleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sisss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sisss

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu ibanı okul mu mem mi güncelliyor? Yani okul mebbis şifresi buna izin veriyor mu?

theghost83' Alıntı:
okul yapamaz hocam il mem yapacak.. sınavda problem mi cıktı?
evet iban eskiymiş kullanmadığım hesap. bu ibanı değiştirince sınav bölümüne haber vermek gerekir mi. Sınav dündü para yatacak iban listesini önce mi hazırlıyorlar.

benim de başıma geldi bu durum. ben mtsk sınavından birkaç gün önce farkedip güncellemiştim . herkesin ücret yatttı benimki yatmadı. ilçe mem'e dilekçeyle başvurdum. bir sonraki mtsk sınavının ücretyle beraber yatmıştı.

Sayın Hocam,

Iban numarasını okul güncelleyebilir. Eğer sınav ücretiniz geri döndüyse yapmanız gereken okula bir dilekçe vermek. Okulda dilekçenizi İl MEM'e gönderir. İl MEM MSS Ücret Tahakkuk programından "Ödemesi Geri Dönen Personel" bölümünden giriş yapar. 15-60 gün arasında ücretiniz yatar.

İyi çalışmalar.

mem ibanı değiştirdi. görevli olduğum okulu aradım onlarda ibanı güncellediler. Ücretleri okullar yapıyormuş arkadaşlar haberiniz olsun

Sayın Hocam,

Ücreti okul yapmaz. Ödeme geri döndü ise MSS ücret tahakkuk programından İl MEM yapar.

İyi çalışmalar.

sisss' Alıntı:
mem ibanı değiştirdi. görevli olduğum okulu aradım onlarda ibanı güncellediler. Ücretleri okullar yapıyormuş arkadaşlar haberiniz olsun
aynen hocam ücretleri merkezi sınav ücretlerini görevli oldugunuz okul idaresi yapar.. ekders karsılıgı olan sınav ücretlerinide görevli oldugunuz okul idaresi yapar ve pauntasjı elden size verir veya okulunuza gönderirler, o aykı ekdersinize eklenir. öss vs gibi sınavlarda yine iban üzerinden gerçekleşir.

eğer okul değiştirdiyseniz muhtemelen ibanlarınız yanlıstır. bu durumda il mem ile goruserek ibanlarınızı güncelleyiniz aksi takdirde sınav ücretleri size ulasmaz. ve yine ibanının degisti ise ösym gis işlemleri ve aöf görevli işlemlerindende değiştirtmelisiniz. yada bir kontrol ediniz. çünkü o sınavlarda geriye ddonuk bir hata oldugunda telafısı dahada zor olabilir.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

Ücreti okul yapmaz. Ödeme geri döndü ise MSS ücret tahakkuk programından İl MEM yapar.

İyi çalışmalar.

eğer okul onay vermemiş ise il mem gerek yok. okul yani sınavda gorev aldıkları okul idaresi mss den gerekli degişikliği yapaiblir. fakat okul onay vermiş ise o zaman ilmeme kayar olay.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

İyi çalışmalar.
Sayın hocam ücreti okul yapmasa beni dün çağırıp ibanın farklı banka değiştir der mi?

Sayın Hocam,

Önceki sınavlarda görev alıp da Iban yanlışlığından dolayı ücret geri dönmüş ise Okul ve ilçe MEM'lerin yapabileceği bir şey yok. İl MEM yapar.

Ancak 12.01.2013 tarihinde yapılan sınavda görevlendirildiyseniz görevli olduğunuz okul değiştirebilir.

İyi çalışmalar.

"Ancak 12.01.2013 tarihinde yapılan sınavda görevlendirildiyseniz görevli olduğunuz okul değiştirebilir. " aynen böyle oldu hocam.

BBNET
Geri