HOCAM HAYIRLI AKŞAMLAR BEN 5 YILDIR PASSAT TSI MOTOR KULLANICISIYIM.
önceki arabam 2008 tsi confortline manuel idi.
3,5 yıl bindim 65000 km de aldım 105,000 de sattım 3500 tl kar ettim. (bana öel bir durum oluşmadı) şimdiki arabam 2010 passat confortline dsg 7 ileri otomatik
yakıt olarak manuel e göre daha az yakıyor (ben de manuel de kötü şöför değilimdir devirlere dikkat ederim bunu da ekleyeyim) ama 7 ileri olduğundan devir aralıkları olayından yakıt tüketimi daha az şehir içi 6-7 en fazla 8 olur o da çok kısa mesafeli kullanımlarda ben nevşehir istanbul arasını 5 litre ile aldım bu dsg lerin tek sıkıntısı belirli km den sonra şanzıman kavramasında bir sıkıntı yaşama ihtimaliniz var ( bende de var ) çok sıkıntılı bir durum mu sayılmaz tek bir viteste genelde 2 yada 3. vitesde oluşuyor araba o vitese geçerken hafif bir titreme yaşanıyor. servis garantili araçlarda bu işçilik ücreti ve inirim ile 2000 - 3000 tl gibi ücre, var eğer araç garantiden çıkmış ise 5000-6000 gibi oluyor
diğer meseleye gelince konfor yol tutuş rahatlık özellikle confortline donanımından aşağısını almayın (aslında passat passattır ) ama özellik olarak çok doyurucu bagaj çok geniş. aklıma gelenleri yazdım sizin soracağınız başka bişey olursa mesaj atarsanız yardımcı olurum son olarak i30 çok hoş bir araç ama kıyaslanamaz bile hele birde çocuk varsa hiç gerek yok