i20 troy 1.4 cvvt

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ctacesy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ctacesy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar kısmet olursa 2012 model otomatik vites i20 troy 1.4 cvvt almayı düşünüyorum. bi kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

1- sahibinden'de team, mode, prime paketleri var yanlış anlamadıysam sıralama da yazdığım şekilde?
2- mode ile prime arasındaki farklar nelerdir?
3- şanzıman tam otomatik 4 ileri mi?
4- lpg uyumu nasıl?

teşekkürler...

4. ileri tam otomatik, lpg problemi yok.
Mode donanımda abs esp iki hava yastığı olması lazım.
benim bildiğim sıralama start team mode şeklinde. Prime en üst donanım olabilir, bilmiyorum.

Edit: donanım

frtmr' Alıntı:
4. ileri tam otomatik, lpg problemi yok.
Mode donanımda abs esp iki hava yastığı olması lazım.
benim bildiğim sıralama start team mode şeklinde. Prime en üst donanım olabilir, bilmiyorum.

Edit: donanım

teşekkür ederim hocam

mnn' Alıntı:
sorması ayıp kaça alıcan hocam?

sahibinden'de 3 tane araç var hocam prime paket onlara yoğunlaştım. 35 istiyolar, 33-34'e alırım diye düşünüyorum inşallah. (araçlar 2012 model) sizce nasıl fiyatı?

hiç kaçırma derim 5 yıl tıkır tıkır kullanırsın.. hocam piyasa çok karıştı saçma sapan fiyatlara araba satıyorlar adam 2000 model boraya 30 bin tl istiyor neymiş wv miş. .al dicem münasip boranı . düzgün araç mışmışta almayan pişman olur muşta .. hayırlısı olsun. aman sigorta şirketlerinden iyice baktır bi sıkıntısı varmı

Bu araçları satanlar 2012 de sıfırına en fazla 32 - 33 vermişlerdir.

i20 ve i20 troy arasında ne fark var diye merak etmiştim. Troylar tutmuyormuş. Bir araştırın derim

mnn' Alıntı:
hiç kaçırma derim 5 yıl tıkır tıkır kullanırsın.. hocam piyasa çok karıştı saçma sapan fiyatlara araba satıyorlar adam 2000 model boraya 30 bin tl istiyor neymiş wv miş. .al dicem münasip boranı . düzgün araç mışmışta almayan pişman olur muşta .. hayırlısı olsun. aman sigorta şirketlerinden iyice baktır bi sıkıntısı varmı

bende sizinle aynı fikirdeyim hocam. gidip boş ve modeli düşük bi arabaya o kadar para vermek mantıksız geliyor. zaten hyundai'nin son yıllardaki arabaları çığır atlamış bence. iç ve dış tasarım olsun, euroncap testleri olsun...
eşimin çabuk öğrenmesi için otomatik vites düşünüyorum. 2 yıl garantisi var araçların daha. 2 yıla kadar bizim hanım acemiliğini atar satıp manuel vitese geçiş yaparız diye düşündüm. malum otomatik vites araçların şanzımanı arıza yaptığında yüksek maliyetlere sebep olabiliyor

her_dem' Alıntı:
i20 ve i20 troy arasında ne fark var diye merak etmiştim. Troylar tutmuyorum. Bir araştırın derim

i20 lerin fiyatları baya tuzlu hocam, çıkabileceğim maksimum rakam bu. kuzenimde manuel 2011 i20 troy 1.4 cvvt prime var. çok memnun. lpg taktırdı km'de 17 kuruş yaktığını söyledi.

i20 ile troy arasında hiç bşr fark yok. Hatta bence troylar daha iyi i20 ler hindistanda montaj ediliyor troylar türkiyede sanırım. Ama ülkemin saçma sapan takıntıları var buda onlardan biri.

BBNET
Geri