i20 sıfır 35.700 benzinli nasıldır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fenci42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fenci42

Site Gezgini
Hyundai kampanya düzenlemiş i20 jump sıfır 35.700 benzinli. Öğretmen indirimi de var %3. En son 34.750 fiyata kadar düştüler. Eğer taksitli alım yapacaksan 37.000 tl. 20.000 tl ye 20 ay taksitli. En boş modeli dolu modeli +4000 tl
özellikleri
Yolcu ve sürücü hava yastığı
ABS
EBD
Manuel klima
yol bilgisayarı
1.25 motor
85 BG 120 tork
Yakıt tüketimi 6.1/4.2 lt

Bu paraya bu araba değer mi? Kullananların yorumunu bekliyorum.

bir arkadaşım almıştı 2013 model.. çok bindik çok gezdik.. güzel bir araç... nakit kısmını halletseydim bu kampanyadan ben de yararlanacaktım ama bu yıl da nasip olmadı.. Hocam bence ideal bir araç.. motor küçük.. kalabalık aile değilsen bence iyi.. arkadaşım gayet memnundu..

Bide bişey daha sorucam, kampanya bu ay geçerli formlarda aralık ayına kadar daha çok kampanya olur fiyat biraz daha düşer diyorlar. Bu senede böyle olur mu?

Ne alaka şimdi. öğretmen fazla ek ders adı da onu yatıracak yer mi arıyor diyorsunuz. :puhaha:

aynı aracın 2010 modelini kullanıyorum. 115000 km oldu. lpg ile çok ekonomik oluyor. ama bagaj sorunu biraz sıkıntılı. iç malzeme fena değil. sınıfının ortalamasında.

motor olarak sizi üzmez. sorunsuz bir araçtır. bakımını yap gez tarzında.
gerçi ben kendi aracımı satacağım ama tavsiye ederim. eğer büyük bir araç istemiyorsanız iyi gider

Bende bu aracın 2012 Kasım çıkışlı 1.2 motor olanı var. 85 beygir. Şehir içi seri bir araç. Şehirler arası100 km'de 5 lt civarı yakıyor.
Sınıfına göre gayet iyi bir araç diyebilirim. Tavsiye ederim.

bu hafta sonu bayide deneme sürüşü yapacağım hoşuma giderse alırım. Yokuş yukarı nasıl çeker mi. 4 kişilik aileyiz

BBNET
Geri