i20 me lastik arıyorum

Kodla Büyü

BaRBaRYaN

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Evet arkadaşlar benim i20 nin lastik değiştirme zamanı geldi.
2010 1.2 team modeli (troy değil)

İstanbul trafiğinde ve bol delikli yollarında kullanılmak üzere 4 adet lastik aranmaktadır.

Aranan Kriterler
...
1. Tümseklerde hop hop sektirmesin
2. Tümseklere gire çıka çatır çatır çatlamasın
3. Virajlarda savurmasın
4. Kısa sürede ömrünü doldurmasın.

Adaylar
...
1. michelin energy saver
2. Bridgestone B250
3. Continental Ecocontact 3
...

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

otoyolda kullanacaksan michelin(çok yumuşaktır çukurlarda balon yapma riski yüksektir)
çok sessiz olsun istiyorsan nokian
hepsinden biraz olsun diyorsan dunlop...

Hocam yaz lastiklerim fulda, kış lastiklerim lassa, ikisinden de memnunum, yaz lastiklerim biraz çukurlarda hoplatıyo ama gayet uygun ikisi de

hocam performans lastiği değil sonuçta aradığın.
Hemen hepsinin kalitesi ve özellikleri ,fiyatları birbirine yakın.
Bilindik markalardan hangisini daha uygun fiyata bulursan al derim.

Ben ilk defa Dunlop kullanıyorum yazlık olarak, bana iyi gibi geldi!

Ama herkes michelen tavsiye ediyor sanırım, birde bridgeston B330 diye bir moel var, bu da iyi.

Asfalttan inmeyecekseniz michelin, o olmazsa yokohoma olabilir, bozuk yolda ben michelini çok çabuk yedim, lassa ise daha iyi dayandı. Bozuk yollara tavsiye edilen diğer marka da bringstone'dur genelde.

Kışlık lastiklerimi yeni aldım PETLAS marka

Mevsimlik olarakta Lassa almıştım . Daha 10 bin olmadı her ikisinden de memnunun.

Listenizde yok ama bence PETLAS.
Şimdi kimi arkadaşlar diyecekler ki petlas işe yaramaz. Michelin marka lastik alıp fransıza, Continental alıp almana para vereceğime kendi işçim, çalışanım para kazansın. Hem artık teknolojilerini değiştirdiler. Eskisi gibi problemli bir marka değil petlas. Şikayetvar.com a bakarsanız bütün markalardan onlarca şikayetçi var.

Petlas yolda bırakmaz :++:

BBNET
Geri