işlemci sogutucusu?

Kodla Büyü

guilty23

Site Gezgini
herkese slmlar arkadaşlar ilk kez bilgisayar diziyorum bu yüzdende acemilik çekiyorum. işlemci fanı acaba kasanın içinde mi yoksa işlemciyle birliktemi geliyor yoksa harici almam mı gerekiyor. bilgisayarı da vatanbilgisayarın internet sayfasından dizdigim için haliyle kasanın içinde ne var ne yok göremiyorum saygılar

arkadaşlar yokmu bilgisayar dizen aranızda birde thermal macun çıktı başımıza bunu kullanmak zaruri midir. garanti kapsamına çıkar diye birşeyler okudum saygılar

Alacağınız işlemcinin içinden çıkar ama pek verimli değildir. Kuracağınız sisteme göre başka bir fan almanızı tavsiye ederim.

İşlemci fanı işlemci ile birlikte gelmektedir. Kasa aldığınızda (güç kaynağı hariç demiyorsa) elinizde sadece kasa ve güç kaynağı (power suply) olacaktır. Termal macun ilk montojda gerekli olmayabilir. Yeni fanların soğutucu bloklarının altında hazır macun gelmektedir. Tabi elinizde macun varsa kullanmanız iyi olur.

vallahi biraz geç yazdınız hocalarım ne yazikki sogutucu ve macun siparişide verdim neyse yedek olur artık

BBNET
Geri