içerik ekliyorum yayınlıyorum göstermiyor

Kodla Büyü

bilbil

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mmerhaba arkadaşlar siteye öğretmenlerimizin fotoraflarını attım önizleme de görünüyor fakat yayınladığım zaman hiçbirşey görünmüyor.. Farklı tarayıcılarda da baktım görünmüyor acaba tarayıcı geşmişinden mi kaynaklı?

geçmişi de sildim ama mozilla da yenileyince çıkıyor ie de çıkmıyor anlamadım

hocam bazen siteden kaynaklı sorunlar oluyor. güncelle/ekle/yayınla dediğiniz halde bu işi yapmayabiliyor. ben çıkış yapıp tekrardan içerik ekliyorum. farklı tarayıcılarda deniyorum.. belli bir süren sonra içerik güncellemesi yapılıyor.. sanırım meb sunucuları ile alakalı bir durum. daha sonra çıkış yapı tekrar tekrar deneyin. kolay gelsin ;)

teşekkürler hocam.. belki de son güne yaklaştık sıkıntı ondan da kaynaklanıyordur..

hocam, içerik güncellemeleri anında olmadığı zaman bir gün sonra falan gerçekleşiyor,bazende hemen oluyor

bir türlü içeriği kabul etmiyor.. sıkıntı neden kaynaklanıyor acaba.. bu şekilde gösteriyor..

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    56.7 KB · Görüntüleme: 581
Çözümü şu hocam. Başka bir içerik ekle ve onu tekrar sil. O zaman yayınlanıyor.. Garip ama ben öyle yapıyorum.

hocam tekrardan uğraşmak istemiyorum.. :( başka bir yolu yok mu bunun?

bilbil' Alıntı:
hocam tekrardan uğraşmak istemiyorum.. :( başka bir yolu yok mu bunun?

Hocam tekrardan uğraşacak bir durum yok. Rastgele bir içerik ekle ve sonra eklediğin içeriği sil ve yayınla de. Bende işe yarıyor.

ahmetfx' Alıntı:
Hocam tekrardan uğraşacak bir durum yok. Rastgele bir içerik ekle ve sonra eklediğin içeriği sil ve yayınla de. Bende işe yarıyor.

hocam öğretmenlerin fotolarını içeriğe normal şekilde ekledim kabul etmiyor.. acaba bi hata mı yapıyorum :?:

hocam taslak olarak kaydetmiş olabilirsin
(konu içindeki diğer mesajları okumadım kusura bakmayın)

ahmetfx' Alıntı:

hocam denedim oldu. teşekkür ederim. :+1:

BBNET
Geri