Hyundai i20 1.4 Dizel Alınır mı?

Kodla Büyü

blankkeyframe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba aracımı satıyorum yerine de bütçem ölçüsünde az yaktığı için i20 1.4 dizel almayı düşünüyorum sizce alınır mı? kullanan memnun olan var mı?

2012 de sıfır alıp 2 yıl kullanmıştım.1.4 dizel. çok güzel bir arabaydı. o modelleri kullandığım için tavsiye edebilirim.

Yeni kasasının iç hacmi arka koltuk mesafesi iyi hocam. Bagaj noktasında malesef o segmentteki araçlar ufak kalıyor.

yani bagajdan beklentim çocuk arabası sığsın yeter. şuan ki aracım yaris, bagajını bilmem bilirmisiniz büyük valiz bile sığmıyor.

blankkeyframe' Alıntı:
yani bagajdan beklentim çocuk arabası sığsın yeter. şuan ki aracım yaris, bagajını bilmem bilirmisiniz büyük valiz bile sığmıyor.
Yaristen iyidir hocam. Çocuk arabasını alır.

Sayin hocam bence 2005 corsa vardi.
Be ek arabasi zor sigiyordu hee birde stepne vardi..
Sattim i20 aldim simdi cok rahat sigiyor bebek arabasi hatta ekstra seylerde koyuyorum. Arka koltuk idare eder corsa kadar genis.
Peugeot polo gibi ayni segment araclara gore arka koltuk tatmin edici duzeyde genis

bende aynı durumdayım. bi ara yariste baktım bagaj küçük. şimdi opel corsa dizel bakıyorum. corsaya çocuk arabası sığarmı. varmı bilen.

blankkeyframe' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba aracımı satıyorum yerine de bütçem ölçüsünde az yaktığı için i20 1.4 dizel almayı düşünüyorum sizce alınır mı? kullanan memnun olan var mı?
şehir ici çok iyi iller arası ortalama. Sınıfının en genişi . şehir ici 5.5 6 lt şehir dışı 4.5 5 lt gibi tüketim var

Ben 2015 ini aldım 1.2 benzinli. Ozaman dizelin full paketi yoktu o sebeple benzinlisini aldım. Bagajıda sınıfının en genisi diye sattılar doğrumu bilmem ama 330 lt hacmi var. Bebek arabasınida alir cantasinida

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BBNET
Geri