Arkadaşlar merhaba aracımı satıyorum yerine de bütçem ölçüsünde az yaktığı için i20 1.4 dizel almayı düşünüyorum sizce alınır mı? kullanan memnun olan var mı?
Yaristen iyidir hocam. Çocuk arabasını alır.blankkeyframe' Alıntı:yani bagajdan beklentim çocuk arabası sığsın yeter. şuan ki aracım yaris, bagajını bilmem bilirmisiniz büyük valiz bile sığmıyor.
Sedan alın sığmaze-ceylan' Alıntı:bende aynı durumdayım. bi ara yariste baktım bagaj küçük. şimdi opel corsa dizel bakıyorum. corsaya çocuk arabası sığarmı. varmı bilen.
şehir ici çok iyi iller arası ortalama. Sınıfının en genişi . şehir ici 5.5 6 lt şehir dışı 4.5 5 lt gibi tüketim varblankkeyframe' Alıntı:Arkadaşlar merhaba aracımı satıyorum yerine de bütçem ölçüsünde az yaktığı için i20 1.4 dizel almayı düşünüyorum sizce alınır mı? kullanan memnun olan var mı?
AKom' Alıntı:Ben 2015 ini aldım 1.2 benzinli. Ozaman dizelin full paketi yoktu o sebeple benzinlisini aldım. Bagajıda sınıfının en genisi diye sattılar doğrumu bilmem ama 330 lt hacmi var. Bebek arabasınida alir cantasinida
http://www.hyundai.com/tr/tr/Showroom/C ... index.html
301 Litreymiş hocam
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi